Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frygijski

dziwicie się że faceci dziwaczeją, to tu jest odpowiedź

Polecane posty

Gość frygijski

takich filmów są setki youtube , matki lub siostry namawiają chłopców na przebieranki , malowanie oczu , ust , zakładanie peruki , sukienki , baleriny itd. tu są przykłady : Transforming Jason Into A Girl 12 Years Old Boy To Girl Transformation Boy to Girl transformation 17 Year Old Boy to Girl Transformation Zaczyna się niewinnie i takie 'przemiany z chłopaka na dziewczynę' zaczynają się w momencie, gdy u chłopaka zaczynają skakać hormony , w pewnym momencie sam się gubi, czy jest jeszcze chłopakiem , czy już dziewczyną , coraz chętnie wskakuje w sukienki swojej siostry a w wieku 16-17 lat potrafi samodzielnie wykonać makijaż , zakłada biustonosz , czesanie peruki i wskakuje w sukienkę , w wieku 18 lat swobodnie pokazuje się w miejscu publicznym w sukience i szpilkach i mając własne długie włosy jako Crossdresser, DRESSED AS GIRLS in public Boy dress as a girl in public "walking the city" nawet wymyślono A day out crossdressed as a girl in public i zachowuje się jakby połowę życia śmigał na szpilkach , w sukience, peruce , tak to wygląda w realu a gdy chłopak był w wieku 12 lat to cała rodzina biła brawo na widok 'ale z Ciebie lasencja' ! W Polsce już jest ta moda 'Jak stac sie kobietą w 5 minut ?'

Gość gość
A mi tata kazał nosić spodnie wojskowe i co. Wiele w mundurowkaxh jest dziewczyn w spodniach wojskowych. Tata by mój wojskowym i kazał do mundorowki iść i nosiłam wojskowe spodnie. I co z tego

Gość gość
Jezus sukienkę nosił i wszyscy wtedy i co

Gość frygijski
dla kobiet mundurowych są spódnice ale to inny temat

Gość gość
A ja nosze adidasy a pewnie szpilki powinnam co

Gość gość
Spodnie też. A może dresow też kobiecie nie wolno nosić. Każda mundorowka spodnie nosi

Gość gość
W spódnicy fikolki ma robić moze aby jak picz bylo widac

Gość gość
I czapki mosza. A moze chustki jak dawniej nosic.

Gość frygijski
nie odpisujecie na temat , zapytam inaczej, co sądzicie o takim wychowaniu matek, które swoim synom robią make up , zakładanie peruki, czesanie , chłopak w sukience , moim zdaniem ten chłopak zwyczajnie traci swoją osobowość zaczyna sam się malować , pokazuje się publicznie w sukience

Gość gość
Stanika te nosić kobiecie nie wolno. Jak wchodziły do obiegu to papież zabranial aby nie nosiły

Gość gość
Jezus i wszyscy też mieli długie włosy i suknie. Ksiądz też sukienkę nosi. Ale były suknie męskie i damskie. Piszesz tylko ze mną. Trochę sposzczegawczisci ci brakuje do wszystkiego.

Gość gość
Peruki kręcone takie kiedyś szlachta nosiła faceci tacy i falbany bluzki i rurki rajtuzy. To oznaka męstwa i szlachty prawdziwego faceta. Nie pamiętasz na starych obrazach siwe loki długie peruki faceci mieli.

Gość gość
W dawnym Egipcie każdy facet miał mocny makijaż

Gość gość
Ta dziwymy się. A dxiwicie się ze kobiety dziwaczeja i są sfrustrowana jak rodzina i społeczeństwo wymaga za durzo od nich. Dom praca dzieci mąż. Wszystko na raz. Ja mam ju dość zarabiam też i mąż takeza po sobie nie myje

Gość gość
Wygląda jak dawna szlachta i bogacz z dawnych wieków w peruce. Kiedyś każda takiego pragnęła. Ja nie!

Gość gość
W tamtycz czasach pewnie jak każda bym poleciała. Ale nie teraz. A mię kiedyś jazdy taki facet będzie. Oby nie

Gość gość
Ja wolę normalnych facetów w ubraniu męskim. Ale na żywo nigdy w damskim nie widziałam

Gość frygijski
dziewczyny , ta moda dzisiejsza , czyli faschion street właśnie zmierza w tym kierunku aby upodobnić wyglądem facetów do kobiet , aby ulice były bardziej kolorowe , gdy faceci wskoczą w sukienki , nastąpi rozwój przemysłu tekstylnego i kosmetycznego , nie wiem ale takich facetów przybywa i jest coraz więcej a co powiesz na temat prawdziwego ślubu z facetem w sukienkach ślubnych ? sami to wymyślili ! http://ww.w.newsbite.it/public/images/articles/ad_143477155.jpg

Gość gość
Co niektórzy faceci ślicznie wyglądają jako kobiety :)