Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheshki

OD 2 DNI NIE MAM NETA

Polecane posty

Gość heheshki

Tu nawet wifi nie działa, musze z pakietu pisać... Działo sie tu coś ciekawego? Widze ze Pati jednak nie odeszlas i super sie bawisz... :/ To naprawę koniec? Miałem tylko Ciebie, wiesz o tym :/

Smakoszy nie zauważyłem ze nie napisałeś rano swojego codziennego tekstu o jedzeniu i o Pati :)

Ojciec nie chciał neta opłacić:D Grunt ze udało ci sie wyżebrać jakoś i znowu będziesz mógł cały dzień zakładać chwalebne tematy o duposzce:D🖐️

Gość gość
Ojciec to kabel od neta wykorzystał na złojenie jego dupska podczas jednej z libacji alkoholowych:D:D

Gość  heheshki
Piwosz, czemu mnie dręczysz? Podobam ci się? :/

G****o was to obchodzi gdzie jestem, Pati wie, chociaż dla niej to ja już nie istnieje :/ chyba nie potrzebnie pakiet neta kupowałem, tu już przez nikogo nie jestem mile widziany... :/

Kurwa ty już piąty raz zostałeś olany przez tą Pati i dalej swoje:D Masz ty chociaż źdźbło honoru osobistego?:D🖐️

Wez chłopie daj se spokój wreszcie i pisz normalnie a nie podlizujesz sie ciągle wirtualnej babie która ma cie w d***e:D🖐️

Gość gość
Kilkurotnie mu pisała, że nic z tego nie będzie 🖐️

Gość gość
ona sciemnia tu kazdemu i dla wszystkich jest mila a w szczegolnosci dla panow:D

Duposzkaa to do śmierci chce być dziewica a pisze tu 24/7 o głupotach tylko dlatego że nie ma co robić.Taka prawda... Ale znając życie dalej będzie z nim ćwierkała bo tak jak i on i ona nie ma innego zajęcia a drugiego takiego co będzie z nią pierdzielił o niczym nie znajdzie nawet tutaj se cipcie.No chyba że kaleke na rencie Neptyka eee:D🖐️

Gość gość
dziwie sie,ze wierzysz w te bajki i sie ludzisz ta oszka,ona sie tu tylko dobrze bawi i wiecznie tu pisac bedzie i sciemniac,ale to na tyle.Stac cie chyba na poznanie kogos z kim nie tylko bedziesz klikac nie?

Rozumiem raz góra dwa razy dać sie wyjebać ale tyle razy co smakosz to już jest przesada:D🖐️

Gość gość
Graficzka Banery kradzione z neta, motała sie z nazwą programu graficznego, na sylwestra miala isc na imprezke a na kafe gnila i sie zalogowala pare minut po polnocy i za chwile zaczela pisac w takim stylu zeby udawac ze jest pijana :D juz zapomnieliscie? Tak samo to ze podobno jest rok starsza, ma inne imie i ma męża. Była przecież aferka co smakoszowi nie chciala pokazc dowodu osobistego bo by sie wydalo hehe :D

Te dwa artysty sa se siebie warte tak na prawdę więc mogli by być razem w sumie:D

Gość gość
Ona flirtowac sobie moze i mitomanic bo wie ze jesli nie dopusci do niczego konkretniejszego to nic sie nie wyda, dlatego trzyma na dystans lub olewa albo wymysla ze nie jest gotowa na zwiazek :D jakby mialo dojsc do spotkania to by sie totalnie skompromitowala, prawda wyszlaby na jaw, wiec ona nigdy do tego nie dopusci, bylaby skonczona. Na moje ta mitomanka jest rencistka albo bezrobotną biedaczka która w necie chce byc kims i dlatego gra pracujaca kobiete która ma super fajne zycie hajsy fure i mieszkanko :D

Gość gość
No i oczywiście w razie czego zwala winę na swoją ofiarę udając świętą wykorzystując to że jest kobietą

Gość gość
Co do fury to tez sie miesza w zeznaniach bo raz twierdzila ze ma Toyote a raz ze Renault :D a akcja sylwestrowa byla the best :D a jak jej wytkneli ze nagle zaczela udawac ze jest pijana bo nagle zaczela literki przestawiac i ze pewnie tylko sciemnia i w domu gnije to spjertoliła :D

Gość gość
to projekt pijaka 🖐️

Gość gość
2-3 tygodnie przed sylwestrem ciagle gadala o sukience ktora chce kupic na sylwestra, smakosz chcial od niej fote w tej sukience to pisala ze wysle, ale! Juz sie zabezpieczyła :D bo przesuwala termin, ciągle gadala ze dopiero jutro kupi, ze jeszcze nie kupila :D potem podobno kupila dzien przed sylwestrem ale podobno cos bylo z nia nie tak i dala do krawcowej (znów grała na czas hehe) i oderala ją niby dopiero w sylwestra po południu! :D a jak smakosz w nowy rok sie przypomnial o fotke to sie zaczela nerwowo rzucać i spjertolila :D