Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, lubicie facetów, typowych wrażliwców, o zamiłowaniach artystycznych ?

Polecane posty

Gość gość

Np do poezji, aktorstwa, literatury, śpiewu, malarstwa ? Lubiących czytać książki, ale też mocno empatycznych i współczujących ? Takich, którzy podziwiają waszą kobiecą naturę ? Co sądzicie o takich facetach? Wydaje mi się, że dzisiaj kobiety takich nie lubią.

Gość gość
Ja lubiłam dopóki nie okazało się, że duża część z tych "wrażliwców" to ludzie z porządnymi problemami psychicznymi zwalającymi wszystko na swoją wrażliwość, kompletnie niestabilni psychicznie jak ostatnio słynny miłośnik książek i wrażliwiec Kajetan Poznański ucinacz głów ludziom, zakamuflowany frustrat.

Gość gość
Ja uwielbiam bo sama jestem artystką.

Gość gość
To prawda. Ludzie mocno wrażliwi mocno wszystko przeżywają, są podatni na wahania nastroju, częściej są depresyjni, więc chorują częściej psychicznie.

Gość gość
Kajetan Poznański wykształcony miłośnik książek i zarazem psychol jakich mało, niestety takich nie brakuje.

Gość gość
niestety takich nie brakuje. xxx xxx No wiesz, z badan wynika definitywnie, że tylko z 12 % Polaków czyta rocznie 7 książek, lub więcej. A większość nic nie czyta, więc facetów czytających książki jest dzisiaj bardzo mało, zwłaszcza w Polsce.

Gość gość
Dobrze piszecie wrażliwość do choroba.

Gość gość
Samo czytanie książek to nie wszystko jeżeli jest się np. niezaradnym frustratem, takim który w razie problemu pierwszy bierze nogi za pas i zostawia kobietę samą, jak ich ktoś zaczepi. Byłam w związku z takim, co z tego, że oczytany malarz, jak nie umiał na nic zarobić, w wieku prawie 40 żadnych oszczędności i perspektyw na własne mieszkanie czy samochód, siedział u mamusi, która mu gotowała i sprzątała, zero odwagi w stresujących sytuacjach... po prostu kompletny nieudacznik życiowy.

Gość gość
Coś w tym jest co piszesz, źle znoszę stresy, często mam problemy przez to z układem trawiennym. Ale bardzo pociąga mnie uległość względem kobiet, femdom, zeszmacenie mnie przez nie. Mmmm ;) A co do zaradności, jak się kocha, to się zarabia i opiekuje swoją kobietą.

Gość gość
Miło, kiedy mężczyzna potrafi zachwycić się pięknym obrazem lub posłuchać dobrej muzyki, ale nie lubię wrażliwców i nie przepadam za poezją.

Gość gość
Wrażliwość nie jest chorobą.