Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaskorka

rzęsy

Polecane posty

Gość polaskorka

Czy ktoś zna zabieg RefefctoCil, trwała na rzęsy. Mam proste i krótkie rzęsy, chciałam wypróbować, ponoć efekt podkręcenia utrzymuje się do 6 tygodni. Ktoś zna tą trwała na rzęsy?

Gość gość
ja stosuję w salonie ten zabieg - klientki bardzo zadowolone i przyprowadzą koleżanki, bo efekt jest od razu widoczny! Polecam

Kochana daj sobie spokój z jakimiś zabiegami! Ja stosuję serum na rzęsy Active Lash od L'biotica i to jest dopiero coś! Na efekt trzeba poczekać, ale jak już wykażesz się odrobiną cierpliwości to efekt Cię zachwyci. Ja stosuję już od ponad miesiąca i mam wachlarz długich, mocnych i podkręconych rzęs. ;)

Gość gość
WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o WON reklamowa sciero!!! :o