Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też zauwazyliście, że kobiety wolą przeciętnych intelektualnie, a stronią od

Polecane posty

Gość gość

mężczyzn z wybitną inteligencją, najczęściej wybierają takich, którzy potrafią w miarę składnie wypowiedzieć, ale posługują się krótkimi sformułowaniami, nawet równoważnikami zdań, zdarza im się czasem udanie zażartować, jednak nie wyróżniają się szczególną lotnością i geniuszem, a tym bardziej obszerną wiedzą w jakimś zakresie. Ot taki, byle wpasował się w tłum i nie odbiegał zbytnio w górę, z jakiegoś powodów to budzi niechęć kobiet.

Gość gość
Fantom spokój

Gość gość
Co, juz nikt nie odpowiada na zaczepki o tepych przystojniakach i bad boyach, to z tej srony uderzasz? Spadaj z tymi idiotyzmami.

Gość gość
Eh...znowu Ty kobito, spokój to dałabyś mi wreszcie, to już zaczyna podchodzić pod stalking.

Gość gość
Dobra, przestanę na zawsze zakładać takie tematy, ale pod jednym warunkiem. Musicie przyznać, że atrakcyjność tego faceta przerasta wasze możliwości poznawcze, i że nawet sztaby najwybitniejszych naukowców są bezsilni wobec jej fenomenu: http://zapodaj.net/dd38c3925dc2f.jpg.html

Gość gość
Ja jestem tutaj raz na ruski rok, bo zajmuję się studiami (nie, nie europeistyką) a ty koczujesz na forum, to kto z nas ma problem? Nie idzie czytać o tych badbojach i srojach, a w temacie to debili zawsze zlewam niezależnie od wyglądu czy czego tam, więc twoja teoria o leceniu na nich jest pokręcona.

Gość gość
O ten ze zdjęcia tak, tutaj muszę szczerze przyznać umówiłabym się bez wahania ;)

Gość gość
Ten ruski rok zawsze wypada wtedy, gdy tylko założę temat. Przypadek? Społeczeństwo musi wiedzieć jakie są fakty, ponieważ mam stany lękowe, że skończę w świecie pełnym debili(owoców kopulacji kobiet z prymitywami).

Gość gość
Nie skończysz, nie każda laska sypia z ułomami, może część tak ale na pewno nie wszystkie.

Gość gość
Prawda ta dotyczy raczej dziwaków ześwirowanych na punkcie jakiejś dziedziny lub tych, którzy nie posiadają odpowiedniego poziomu kompetencji społecznych, co się inteligentom zdarza, bo najwyraźniej w świecie musi być równowaga i "coś za coś".

Gość gość
Wystarczający odsetek, by zalać świat ułomami, porównajcie poziom współczesnej młodzieży, a tej sprzed kilkudziesięciu, czy nawet kilkunastu lat. Różnica jest znacząca, a to owoc mnożenia się kobiet z przygłupami poznanymi na imprezach.

Gość gość
autorze tematu, ciekawą rzecz napisałeś. muszę przyznać, że i mnie w pewien sposób onieśmielają bardzo inteligentni mężczyźni, chociaż nie powiem, chętnie związałabym się z takim :) jednak zawsze wybieram przeciętnych, jako że sama takowa jestem.

Gość gość
oj tam...gadanie