Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BADZMY SZCZERE

Prawda o stosunkach miedzy Kobieta a Kobieta,jak to tak naprawde jest.

Polecane posty

Gość BADZMY SZCZERE

Prawda o stosunkach miedzy Kobieta & Kobieta,jak to tak naprawde jest. Czy kobiety porownuja sie? czy nie ? Kiedy widzisz atrakcyjna kobiete nie porownujesz sie ? Albo niby jestes do niej mila,a w tak naprawde bys ja pogonila,drazni Cie ona... Badzmy szczere ! Czy nie raz poznajac jakas kobiete/dziewczyne nie chcialas z nia nadal utrzymywac kontaktu,bo byla tak naprawde atrakcyjniejsza od Ciebie, ale innym mowisz ze ona glupia,slodka idiotka itp ? a tak naprawde prawda tkwi gdzie indziej wink Jak to jest tak naprawde w stosunkach ocenach kobieta&kobieta ? Zauwazylam ze wiele kobiet mowi o innej kobiecie ze "nie mam jej czego zazdroscic,nie porownuje sie,nie moj poziom" ale to nie prawda...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
tak naprawde to jedna drugiej brochę by lizała aż by mlaskało

Gość gość
Nie przeszkadzają mi kobiety ładniejsze ode mnie, wręcz lubię z nimi przebywać, a na piękną kobietę jest wręcz przyjemnie się patrzeć (jestem hetero!) Nie lubię natomiast kobiet głupich. Kiedyś umówiłam się ze znajomą z pracy na drinka. Po 2h kłapania o facetach i paznokciach miałam dosyć...

Gość gość
gość dziś tak naprawde to jedna drugiej brochę by lizała aż by mlaskało x a ty byś obciągał pałkę, aż by wióry leciały

Gość gość
Mam znajoma nieidealna,ale atrakcyjna kobieta,sympatyczna,kulturalna,mila,usmiechnieta,przyjazna,szczera, ale nie chamska nie kompromitujaca innych,zgrabna kobieca,ladne seksi nogi,ladna pupa zgrabna,ladny biust, ladne subtelne kobiece dlonie,mila twarz z doswiadczeniem w oczach,zadbana i czesto bylam swiadkiem jak inne kobiety ja pomijaly,nie chcialy dalszego kontaktu z nia,badz byly "falszywie mile" do niej... a juz nie daj boze jak mialy stalych partnerow(znalazly chlopcow) to juz calkiem ograniczyly kontakt z nia. I tak naprawde spogladajac na nia, na nie.. to ona ma wiecej cech zewnetrzynych,wewnetrznych atrakcyjniejszych od nich.

Gość gość
Ale ja naprawde nie porownuje sie i w d***e mam, czy jest atrakcyjniejsza ode mnie, czy nie. To akurat bardzo subiektywne. Znam swoja wartosc, a przy moim mezu czuje sie najpiekniejsza kobeta na swiecie. Wiele kobiet ma kompleksy na punkcie swojego wygladu, ale to wina wspolczesnej popkultury, no i po czesci tych mezczyzn, ktorym do szczescia wystarcza zgrbne nogi, mila buzia i duzy biust.

Gość gość
"Bo piękno kryje się w doświadczonym spojrzeniu, w pewności przeżytego już życia.." Tak SMUTNE to gdy ludzie wymiewaja kogos wyglad,umniejszaja mu,kpia z wygladu czlowieka na ktory nie maja wplywu, sa tacy pusci powierzchowni "oceniaja po opakowaniu" Sami nie chca byc oceniani powierzchownie,a to robia w stosunku do drugiego czlowieka... boli to bardzo... ZAUWAZCIE ze KOBIETY takie 45,50,60 lat one w ogole juz nie sa zazdrosne o wyglad innych kobiet.

Gość gość
Może w mieście namysłów będą fajne ?

Gość gość
gdybym sięgnął to bym ciągnął

Gość gość
Z moich obserwacji wynika ze Mezczyzni naprawde pewni siebie,swojej pozycji,gentelmeni oni sa mili ,kulturalni dla kazdej kobiety,niewazne czy ladna,przecietna,czy o innym stylu,guscie ,"brzydka"-niepasujaca do aktualnych kanonow urody..., Zauwaz natomiast ze Ci tak naprawde pelni kompleksow niepewni siebie,choc moga grac macho pewiankow wink to oni sa zazwyczaj gburowaci,niemili,czasmi i chamscy (potrafia wysmiac kobiety wyglad) do tych "o innym stylu,guscie, "brzydszych kobiet"dziewczyn/kobiet o innym kanonie urody,niz ten ktory jest aktualny... Czesto oni tak naprawde nie maja pojecia o prawdziwym pieknie...

Gość gość
Kiedys w ktoryms z watkow pisalam o tym,ze facet narzekal "piekna,prawie jak z magazynu,jak lalka,ale nie seksowna"... MOJA ZNAJOMA o ktorej wspomnialam to KOBIETA ktora nie jest idealna,nie jest piekna,ale jest atrakcyjna i wiekszosc mezczyzn woli taka seksowna atrakcyjna KOBIETE, ktora wcale nie jest idealna,niz PIEKNA jak z magazynu,obrazka,jak lalka...

Gość gość
Niestety większość kobiet,ale to zazwyczaj te zlośliwe lubią innej kobiecie coś wytknąć,ze tamta sie tak ubiera,ze tamta sie maluje itp czasami i nawet potrafią skompromitować jakaś kobietę przed innym facetem,zeby to ona wyszla na tą lepszą nie tamta. bardzo często to obserwuje.

Gość gość
zgadza sie

Gość gość
ja się zadaję z kobietami inteligentnymi bo sama taka jestem, nie porównuję się z innymi, mam swoje życie, jestem pewna siebie i nie potrzebuję niczyjej akceptacji ani uznania. Obserwuję że te głupie i zakompleksione na siłe próbują być ważne i szukają poklasku a tak naprawde nie reprezentują sobą nic

Gość gość
baby to chuje

Gość frygijski
zdaniem facetów to : kobiecy ŚWIAT jest zupełnie inny , często słyszę te stare powiedzenie , że kobiety są z planety Venus a faceci z planety Mars , generalnie , to wielu facetów denerwuje tak zwana kobieta 'bluszcz' , umawia się na randkę z facetem i w ostatniej chwili dzwoni do faceta , który już czeka w miejscu umówionym z facetem z różą w zębach a kobieta opowiada, Hey , wiesz co , nie mogę , przepraszam ale Alicja ta od Michała bardzo potrzebuje pomocy i muszę pomóc teraz koleżance , jadę do niej teraz , zadzwonię , papatki , cześć i przepraszam , czyli , gdy kumpela zadzwoniła do JOLKI to najważniejsza była kumpela , gdy Alicja się wybierała na zakupy ciuchowe i zwiedzanie wystaw sklepowych przez całą sobotę to nie miałem NIC do powiedzenia , CZYLI babskie zakupy , przymierzanie , kupowanie , Alicja była najważniejsza i kumpelki , kawa , herbata , ciasteczko , gdy JOLKA poślizgnęła się na lodzie i złamała nogę , leżała w gipsie kilka tygodni to żadna Ala , Gośka, Mariola , Marta nawet nie zadzwoniła , nie zapytała w sensie , Cześć JOLKA , co tam słychać , a może COŚ pomóc, NIE , żadnych telefonów , koleżanki olały totalnie koleżankę , jedna się odezwała , - przecież tam masz tego Misia , niech zrobi zakupy, niech posprząta, obiad przygotuje , jadę teraz nad Bałtyk , nara , poradzisz sobie i tego Misia trzymaj na baczność , tak powiedziała do JOLKI

Gość gość
Nie obgaduję innych ludzi w szerokim gronie. Jak kogoś nie lubię, to się z nim nie zadaję, jak lubię, to jego wady przyjmuję jako część jego osobowości. Uroda nie jest wadą i mogę sobie czasem westchnąć, że też bym chciała np. mieć taką śliczną buzię, ale to nie powód, żebym była fałszywa. Któraś z pań napisała, że na piękną kobietę przyjemnie popatrzeć i ja też tak myślę :)

Gość gość
ja tam patrzę na tyłek

Gość frygijski
a gdy jedna ma długie proste włosy aż do połowy pleców to druga i trzecia też chce takie , jak to dobrze, że są fajnie wyglądające dziewczyny z kręconymi włosami i już minęła ta głupota z prostowaniem włosów ale widzę , oglądają te swoje włosy , porównują , czy są tej samej długości , a może ufarbować te włosy na kolor marchewkowy lub wiśniowy ? tematów mają 100 , 200 , 300 i przez kilka godzin , bla bla bla bla i bla bla zadają sobie pytania i oczekują odpowiedzi od koleżanek , czy ten tzytzkonosz pasuje, czy jest sexi , a jak wyglądam w tej prześwitującej sukience bez bielizny ? kobieto , kobieto , weź wyluzuj , spokojnie , nie zadawaj takich pytań koleżankom, zapytaj wprost faceta , co sądzi na temat tej sukienki koronkowej , gdy nie masz pod sukienką NIC , kobieta nie doradzi kobiecie !

Gość frygijski
w tym roku fashion street zanosi się bardzo ciekawie dla kobiet i czuję, że będzie ogromna rywalizacja kobiet na ulicach i w miejscach publicznych , będą zwolenniczki i przeciwniczki takiej mody , jak wiemy to moda kobieca najbardziej denerwuje kobiety , jedna chce być bardziej modniejsza od koleżanki i panuje tak zwana zazdrość pomiędzy kobietami na tle mody i trendów obowiązujących , w tym roku, nie wiem jak sobie poradzicie z fashion street ale będzie obowiązywać styl : - sukienkowy w różnych kolorach , prześwitujące - bez żadnej bielizny górnej i dolnej - pończochy są dozwolone noszone samonośne albo na paskach - vagina może być owłosiona naturalnie obstawiam że , gdy Aneta lub inna Patrycja ZOBACZY swoją koleżankę w jakiś pantalonach pod sukienką to zgodnie z obowiązującym trendem mody oraz fashion street parsknie śmiechem i opowie koleżankom w biurze , zobaczcie dziewczyny co ta SZKARADA ma pod sukienką , czy już wymiotujecie na jej widok ? Takie są kobiety !

Gość gość
albo ta falszywosc FACEBOOKOWA...

Gość gość
wiekszosc bab..to niestety to zlosnice,wscipskie...

Gość gość
A skąd wiesz, ze nie prawda? :D tak robiłaś, ze nit nie chce sie z tobą zadawać?

Gość gość
kto co

Gość gość
c***j w doopie

Gość gość
Baby są okropne! Nie jednokrotnie się o tym przekonałam! Jestem dość ładna kobieta. (To nie moja opinia) zaledwie mam z 4 koleżanki :) z którymi kumplujevsie od podstawówki. Nowych nie mam żadnych! :) Pozdrawiam wszystkie wstrętne wredne baby !!!