Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spozniona

co to moze byc?

Polecane posty

Gość spozniona

Witajcie! Może zacznę od poczatku, mam nieregularne miesiączki, przez 3-4 miesiączki okres przychodzi terminowo, później zaś znowu następuje 'rozstrojenie' w tym miesiącu troche zapomnieliśmy sie z chlopakiem i dwa razy wsadzil go we mnie bez gumki. Zapewnial ze nic nie pocieklo i tez nie trzymal go dluzej niż 2 sekundy. Powinnam z tego co wywnioskowalam miec okres 11, jest juz 15 a jego dalej nie ma, przez ostatnie 3 miesiące miałam właśnie dość szybki okres dostawalam jeszcze przed terminem. Chciałam jeszcze dodac ze po ostatniej miesiączce miałam normalny śluz a później mniej wie ej po tygodniu do dwóch przez pare dni miałam ciemny brunatny śluz którego bylo dużo nie byl lepiacy. Boje się ze jestem w ciąży.. Pomóżcie mi, może wy cos więcej z tego wywnioskujecie.

Gość spozniona
Chciałam jeszcze dodac ze teraz chłopak również sie stresuje i mówi ze z tego wszystkiego juz nie ma 100% pewności ze mu nic nie pocieklo

Gość gość
brązowy śluz moze oznaczać niewydolnośc ciałka żółtego zwłaszcza jak jest w okolicach miesiączki i moze to też byc przyczyna rozstrojenia cyklu. Ja bym radziła sie zglosic do lekarza na badania hormonalne i sprawdzic czy jest ok. tutaj często przyczyną moze byc dieta i witaminy, stres, niedosypianie po nocach, intensywny sport, albo poważniejsze problemy hormonalne. Nawet jesli te wyżej wymienione przyczyny miały miejsce w ostatnich kilku miesiącach, bo takie problemy nie biora się z dnia na dzień. Jesli wpływały na ciebie któreś z tych czynników to spróbuj pomyslec o unormowaniu tego, zmien dietę, uzupełniaj witaminy itp. Czeto to wystarcza. Na temat ewentualnej ciązy sie nie będe wypowiadać bo nie jestem testem ciążowym, ale to ile w tobie trzymał to nie ma znaczenia. Skoro jesteś po terminie miesiączki to juz test ci powinien powiedzieć prawdę. No chyba że od stosunku nie minęło przynajmniej te 2 tygodnie.

Gość gość
Zrobiłam test nie jestem w ciąży ale okresu nie mam nadal a wczoraj sie czułam jakbym miała dostac ale nic.