Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawaopinii

Kto tu sie zachowal ok a kto nie :)

Polecane posty

Gość Ciekawaopinii

Czesc dziewczyny to moj pierwszy post wiec wypada sie przywitac. Mam do Was pytanie bo sama juz nie wiem kto ma racje. Ja czy on. Sprawa dotyczy oczywiscie Walentynek :) Po sobotniej imprezie pospalam sobie fo 11. Kiedy sie obudzilam pojechal odebrac do apteki lekarstwo dla zwierzaka, kupil mi bukiet kwiatow, ulubiona kawe i jedzonko na ktore mialam ochote. Poszlismy potem na trzy godzinki do jego rodzicow. Wrocilismy do domu gdzie poprosil mnie zebym spedzila z nim wieczor. Widzac ze jestem zmeczona, zaproponowal zebym zostala w domu i sie zdrzemnela kiedy bedzie wymienial klocki w naszym aucie, ale stwierdzilam ze wole pojechac z nim do warsztatu niz odpoczac. W warsztacie bylo "fascynujaco" wiec wiekszosc czasu spedzilam rozmawiajac przez telefon lub na fejsiku. Jak juz zrobil samochod zabral mnie w dwa miejsca gdzie wszystko sie zaczelo. Potem okolo 20 wrocilismy do domu. W tv byly godziny szczytu ktore bardzo lubi ale na moja prosbe wypozyczyl romantyczna komedie. Przytulilam sie do niego i momentalnie zasnelam. Obudzilam sie jak film sie juz skonczyl a on popijal sobie drinka. Powiedzial ze jest mu bardzo przykro ze zasnelam bo mielismy wieczor spedzic razem a spedzil go sam popijajac drinka i ogladajac romantyczna komedie. Wg mnie przesadza bo przeciez bylam z nim w warsztacie a w domu bylam zmeczona i spalam przytulona do niego wiec to tez byl czas spedzony razem czyz nie? Co sadzicie kto ma racje?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
co z tego że zasnęłaś ale przynajmniej cię posmyrał po pisi i dupci

Gość gość
Posmeral?

Gość gość
On ma racje, moglas sie zdrzemnac wczesniej zamiast siedziec na fejsiku

Gość gość
A Ty co mu dałaś na walentynki? w sensie własnego czasu czy starań? Jak dla mnie on ma rację - cały dzień się starał, nawet obowiązki które robił to nie robił przecież wyłącznie dla siebie (lekarstwa, samochód). Proponował Ci zdrzemnięcie się to nie chciałaś. I nie rób z siebie wielce zmęczonej - nie byłaś chora tylko miałaś kaca zwyczajnego.

Gość gość
to ja z 8:25 , jestem kobietą, żeby nie było

Gość Ciekawaopinii
macie chyba rację . to ja szukam w c***ju kości , mimo , że w nawet najtwardszym ich nie ma