Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szydłowiec

Jestem przeciętny! Co zrobić aby się wybić?

Polecane posty

Gość Szydłowiec

Witam mam 33 lata. Czyli młodość za sobą. Jak na faceta to nie jest jeszcze dużo. Jestem przeciętnej urody, nawet nie brzydki ale po prostu mega przeciętny, pospolity. Z wykształcenia mam tylko Licencjat nauka ekonomicznych. Mieszkam z Mamą , pracuje w banku sprawdzam zgodność umów z prawem. Zarabiam grosze bo po latach pracy mam 2 na ręke. Jeżdże starą Laguną na wakacjach nie byłem od 10 lat, jeśli chodzi o kobiety, no cóż w dzisiejszych czasach liczy się przebojowość łatwiej laske znajdzie popapraniec z dyskoteki niż cichy spokojny gość jak ja. Zawsze słysze że jestem nudny ( może nie dosłownie ale taki jest przekaz) Nie mam charakteru żeby walczyć , jestem bierny, Ubrać też specjalnie się nie ubieram bo lubie czarne i szare kolory Mieszkam w miejscowości 100 tyś nie jest to wieś ale metropolia też nie, raczej słabo zurbanizowane znajomych nie mam. Tak naprawdę jestem Szarym Człowiekiem, jedno mnie pociesza że takich jak ja w tym Szarym kraju jest chyba większość Mam przed sobą wiele lat życia, ale nie widzę żadnej możliwości na poprawę będę coraz starszy coraz bardziej nie śmiały. I coraz brzydszy takie są realia. JAK ŻYĆ ?

Gość gość
Zrób magisterkę, idź na siłownię , podchodź do ludzi, powalcz o jakąś kobietę otwórz się na świat. Idzie wiosna świetny czas do zmian. Wiesz czemu ludziom jest źle w życiu? bo nie chcą mieć dobrze troche pozytywnego myślenia, troche kombinowania.

Gość gość
chłopa byś se znalazł

Gość gość
powieś się bo rzeczywiście masz źle. Człowieku masz 33 lata, młody chłop z ciebie zamiast siedzieć przy mamusi, idź do roboty fizycznej żeby zarobić te 3 tyś na ręke, poznaj jakąś dziewczynę , nie musi być ładna, aby była pracowita i uczciwa. To naprawdę pomoże. WEŹ SIĘ ZA ŻYCIE A NIE IMITUJ ŻYCIA

Gość gość
Troche racji masz że w tym kraju 90 proc facetów to pierdoły. Ja mam 28 lat i mam trochę doświadczeń w tym temacie. Facet boi podejść do laski i spytać o numer, a co dopiero zmienić coś w swoim życiu. Niestety koleś jesteś pipka, pierdoła, nie chce obrażać ale tak jest. Zobacz ilu ludzi coś ma w życiu mimo że nie kończą niewiadomo jakich szkół? Liczy się spryt.

Gość gość
Wbrew temu co piszesz masz szanse na znalezienie spokojnej i miłej kobiety a to może byc atut. Ja znam już takich cwaniaczków co mieli lachony że szło się podniecić na sam ich wiodk, I co? po paru miesiącach te zwiazku nie były w stanie przetrwać bo taka laska ma Bóg wie jakie wymagania, Bóg wie co by chciała. Skromna poukładana dziewczyna nie koniecznie brzydka, ale przeciętnej urody i uwierz mi na pewno na tym dobrze wyjdziesz

Gość Szydłowiec
Zawsze byłem szaraczkiem