Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie o relacje rodzinne

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie - czy gdybyście miel 27 lat i mieli dobre relacje rodzinne, to czy zgadzalibyście się na wyjazdy z rodzicami? Was nie byłoby stać i po prostu chcieliby Was ze sobą zabierać? Wstydzilibyście się będąc w takim wieku i byście odmawiali, czy tez nie? A może chcielibyście się trochę odciąć? Jak to jest u Was?

Gość gość
Tak i teraz z mężem również. Oboje bez stosunku wcześniej. Do tego mąż zawsze mnie ZAWSZE WSPIERA nawet gdy jestem u ginekologa na fotelu czy porodzie.

Gość gość
Tak i teraz z mężem również. Oboje bez stosunku wcześniej. Do tego mąż zawsze mnie ZAWSZE WSPIERA nawet gdy jestem u ginekologa na fotelu czy porodzie.

Gość gość
O boże znowu ta wariatka:) Ty się leczysz gdzieś? (poza ginekologiem)?

Gość gość
Nie znam tej wariatki, bo jestem tu nowa, dlatego proszę o szczere odpowiedzi NORMALNYCH osób...

Gość gość
A co ma wiek do wyjazdu z rodzicami ? Chyba nie wstydzisz się rodziców. Jeśli macie dobre relacje i lubisz z nimi wyjeżdżać to dlaczego nie. Tylko pozazdrościć relacji. Oczywiście jeśli są zdrowe i nie prowadzą do relacji typu "wszystko co powie mama jest święte"

Gość gość
Ja bym już nie jeździła z nimi. Bo mają prawo do swojej prywatności, intymności.

Gość gość
Kto jeszcze się wypowie?

Gość gość
Odpowiem Ci jak odpowiesz mi dlaczego o to pytasz?

Gość gość
Pytam o to społeczność, gdyż wydaje mi się, że skoro relacje rodzinne są bardzo dobre, to nie jest to niczym złym... Lubię też poznawać opinię osób mi nieznanych.

Gość gość
Raz na jakis czas pojechanie z rodzicami to nie jest nic zlego. Jednak kazdy w tym wieku ma jakies kolezanki/znajomych/chlopaka/ meza z ktorym chetniej wybierze sie na urlop. Pytanie dlaczego dana osoba nie ma nikogo i wybiera rodzicow? I dlaczego ja nie stac na urlop? Czy wyjezdza tez ze swoim chlopakie lub paczka znajomych a sporadycznie z rodzicami? DZiwne jest to pytanie, bo nie ma szczegolow, a jak wiadomo, diabel tkwi w szczegole.

Gość gość
Hmm, czasem lepiej wyjechać w taki sposób, tym bardziej samotnej osobie. Samotność bierze się z wielu rzeczy, w sposób indywidualny