Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jem max 1000 kalorii dziennie i nie chudne

Polecane posty

Gość gość

Mam 145-150 wzrostu i 44 kilo. Zawsze byłam szczupła i w sumie nadal jest okej tylko chciałabym zrzucić te 3-4 kilo w tył, tsk czuła bym się pewniej :) Dziś zjadłam posilek o wartosci 950 kalorii a wczoraj 600 zaledwie bo miałam taki dzień i tak jest ciągle. A waga ciągle taka sama..w dodatku pokazuje rano tak samo jak wieczorem :/ Co uważacie? Dam rade schudnąć na tym poniżej 1000 kalorii? Ogólnie w aplikacji pokazuje mi zd powinnam jeść 16000 kalorii ale to chyba dziwne...

Gość gość
Jak będziesz jadła mniej niż dotychczas to na pewno schudniesz ale na efekty trzeba poczekać i się nie zniechęcać:P

Gość gość
22:25 tak myślisz ? A wydaje ci się ze te kilka kilo wystarczy ? Większość mówi ze nie jestem gruba ani nic. ..

Gość gość
16 000 kcal to na pewno Ci nie pokazało.. Może 1 600 kcal.? Ogólnie nie zaleca się schodzenia poniżej 1000 kcal dziennie bo w ten sposób spowalniasz przemianę materii i organizm przechodzi na tryb magazynowania.. =/ Ja proponuje dietę 1200 kcal. i więcej ruchu. Ćwiczenia, sport aktywność która lubisz np. taniec. No i żadnego podjadania! Dobrze jest się pomierzyć w biuście, talii czy biodrach. Ja np. nie spadłam z wagi ale zgubiłam 3 cm w brzuchu przez miesiąc.. Najlepiej ważyć się na czczo bez ubrania. Bo jeśli pijesz 2 litry wody dziennie to juz Ci przybywa 2 kg. wagi przy ważeniu wieczorem..

Gość gość
No tak 1 600 kcal pokazalo tylko to dla mnie za dużo bo ja sprawdzałam ze nawet jak się nie kontroluje to jem max 1200 kcal w nawet ostatnio 800...

Gość gość
I dodam że za dużo nie jem ogólnie max te 1200 kcal i jestem najedzona dlatego pójdę na badania czy jestem aby na pewno zdrowa... I ćwiczę juz dwa dni intensywnie z planem na miesiąc który ma też właśnie spalać kalorie i spaść z wagi i w ogóle. Wytrzymałam dwa dni choć myślałam że umrę ale jest coraz lepiej i sama się czuje lepiej. Albo bez ruchu mi się woda zatrzymuje i tyje albo jestem chora... zawsze byłam chuda wręcz...naprawdę same kości a teraz co:/