Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak widze dziewczyne to uciekam

Polecane posty

Gość gość

przy każdej biegając przez jezdnie a następnie przechodząc na druge strone chodnika

Gość gość
Wpadnij jeszcze pod samochód i będzie o 1 chama mniej.

Gość gość
gość dziś gdzie tu widzisz chama

Gość gość
Ja Ci k***a współczuje bo ty chodzisz slalomem. Taka rada załóż sobie jakiś worek na głowę wtedy nie będziesz musiał się stresować żadna nie będzie się na ciebie patrzyła jak na debila

Gość gość
tak was nienawidze k***y p********e

Gość gość
odwracaja jak na debila ale cóż trzeba jakoś omijać dziewczyny to największe zło jakiekolwiek powstało

Gość frygijski
też się tego obawiam, że jak mnie dopadnie kobieta to mnie zgwałci na ulicy , więc na widok kobiety lepiej uciekać i chyba kupię gaz pieprzowy aby się bronić przed kobietami a już obserwuję , że szwendają się po mieście w samych sukienkach i bez żadnej bielizny pod spodem , jedynie w pończochach i kusi tym swoim wyglądem aby faceta 'dopaść' , rzucić się na niego i zgwałcić , ja się boję tych bez majtek

Gość Turkuć
Gdybym się bał kobiet to bym nie mógł studiować bo mam bardzo sfeminizowany kierunek. Idź do psychologa i to jak najszybciej.

Gość gość
ostatnio musialem u lekarza siedzac kolo dziewczyn to czulem sie fatalnie az musialem wyjsc ja p*****le. Wstret mam do nich odruchy wymiotne a czemu az tyle nasralo tych dziewczyn

Gość gość
Frygijski przeprowadź się na wieś będziesz bezpieczniejszy

Gość gość
szukalem pracy gdzie nie ma zatrudnionych dziewczyn a jak trafila sie to na starcie rezygnowalem

Gość gość
uciekam przed kazda na ulicy

Gość frygijski
przecież te kobiety odziane w ubrania cieliste i koronki już są wszędzie , gdzie mam uciekać przed kobietami w prześwitujących sukienkach bez majtek , czy uciekać do lasu , a może schować się w rzece przed gwałtem ?

Gość gość
Zależy co masz na myśli mówiąc miasto bo wątpię żeby jakąś latała po centrum z gola dupa jeszcze takich widoków nie było ale okej. Ja dziwek nie popieram ale są też normalne dziewczyny.. I nie każda ma w głowie jedno, w odróżnieniu do faceta

Gość frygijski
gość dziś Zależy co masz na myśli mówiąc miasto bo wątpię żeby jakąś latała po centrum z gola d**a jeszcze takich widoków nie było ale okej. Ja dziwek nie popieram ale są też normalne dziewczyny.. I nie każda ma w głowie jedno, w odróżnieniu do faceta xxxx będą ulice miast i wsi bardzo ciekawie wyglądały w tym roku , będzie fashion street wyzwaniem dla wielu kobiet , będzie się działo na polskich ulicach zgodnie z obowiązującą modą , czyli wspomnisz moje słowa i sama wskoczysz w koronkową sukienkę bardzo prześwitującą bez żadnej bielizny , która tylko szpeci , takie są TENDY mody , JEŻELI się nie dostosujesz do obecnej mody to dziewczyny i koleżanki powiedzą wprost , że nadajesz się w tych barchanowych pantalonach tylko na zabawę do remizy i nie zapomnij wskoczyć w białe kozaczki oraz w beret z antenką

Gość gość
Pedał jesteś i tyle. :D