Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fircyk_w_galotach

LUDZIE JESTEM GEJEM ROZUMIECIE ?!?!?!?!

Polecane posty

Gość fircyk_w_galotach

GE-JEM !!!!!!!

geje są fajne. Co z tego że wolisz facetów. Ja też lubię kobiety ale jednak kobieta to nie to samo co mężczyzna i czegoś w związku brakuje I dzieci chcę mieć. Poza tym kobiety dla kobiet są mniej dostępne :)

Gość frygyjski
wiesz, miałem tu wiele nick-ów przez wiele lat , praktycznie to nigdy nie chciałem się logować na niebiesko z zasady , że wierzę ludziom , że nie są podli , wymyślałem tu sobie różne nick-i na pomarańczowo i za moment jakieś BYDLE zabrało , ukradło ten mój nick , teraz widzę nick pod nazwą 'abu abu' na niebiesko i tak się zastanawiam, kto i co to jest za BYDLE , które pod moim wymyślonym nick-iem pisze za mnie teksty i jeszcze się rozpisuje, że jestem gejem , jaką trzeba posiadać wyobraźnię , jakim trzeba być chamem i bydlakiem aby MNIE po 15 latach pobytu na kafeterii nazywać gejem , zwyczajnie jesteś DEBILKĄ bez żadnego okrzesania aby mnie tak nazywać po tylu latach pobytu na tym forum, zakładam, że jesteś góówniarą i zwyczajnie się bawisz a 15 lat na tym forum to jest KAWAŁEK czasu i mogę sporo opowiedzieć o tym forum ale widocznie za głupia jesteś aby to zrozumieć , że tu na tym forum zawsze broniłem kobiet i pomagałem kobietom ,

Gość frygyjski
dalem d**y bezdomnemu zrobilem dobry uczynek ??