Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćopop

juz nie moge sie doczekac plus 500

Polecane posty

Gość gośćopop

wreszcie pójde do kosmetyczki , manikiurzystki i pedikurzystki no i koniecznie fryzjer . Powinno wystarczyc . Maz na codzien kontroluje moje wydatki a powiedział ze te pieniadze moge przeznaczyc na siebie :) bardzo sie ciesze .

Gość gość
Łaskawy ten twój mąż. Spełniłaś swój obowiązek więc masz nagrodę. Brawo rząd i mąż -inaczej chodziłabyś zaniedbana. :D

Gość gośćopop
no niesty tak to nie wyglada bo do gryzjera chodziałam co pól roku a o pazurki sama dbałam :) wiec teraz bede lezec a inni beda o mnie dbac :)

Gość gość
No ja też , bede miała na dłuższe wakacje , bo zawsze tylko na weekend jeździlismy .

Gość gość jola
A ja przeznacze te pieniądze na nowe ubrania dla dzieci,bo teraz kupuje używane.Pojedziemy w lecie nad morze bo dzieci były aż 5 lat temu.. Ogólnie,standard życia nam sie podniesie bo dostanę 2 tyś.plus rodzinne.Chwała temu rządowi? :)

Gość gość
no ja też buty dla dzieci jakieś firmowe czy kolorowa lepsza kurtka to były tylko marzenia a kino ,albo wycieczka to mogliśmy tylko pomarzyć a teraz :-)

Gość gość
fajnie że ten program wchodzi jeszcze z innych powodów - część kobiet zarabiających minimalną zrezygnuje z pracy, bo im nie będzie opłacało się pracować. Są tego 2 plusy - nie będzie takiego wyzysku kobiet i pracodawcy zaczną płacic więcej, aby kobieta nie uciekła na wychowawczy. Po 2 - przerzedzą się żłobki i przedszkola, bo kobieta zostanie w domu a co za tym idzie, łatwiej będzie się dziecku do nich dostać.

Gość gość
a my razem z Toba się cieszymy :* Nie zapomnij, żeby chociaż raz w miesiącu odwiedzić zoo :*

Gość gość
teraz jest najlepszy okres aby powiekszać rodzinę, taka prawda. Program porzetrwa na pewno do końca kadencji czyli 4 lata, nawet jakby się mieli mzadłużyć to go nie wycofa ten rząd. Przez 4 lata brać kasę a po 4 latach i tak dziecko już do przedszkola pójdzie to można poszukać pracy.

Gość gość
czytałam wczoraj artykuł matki 14 dzieci co odeszła od alkoholika cieszę się że takie rodziny otrzymają wsparcie piszcie sobie co chcecie ziejcie nienawiścią a ja uważam że te dzieci z resztą jak każde nie są niczemu winne i wszystkie powinny móc poczuć odrobinę szczęścia w dzieciństwie a nie tylko biedę i cierpienie wy tylko szydzić i oceniać potraficie a życie to nie bajka tak jak wykształcenie nie jest wyznacznikiem inteligencji co widać w 100 % na kafeterii niby co druga po nie wiadomo jakiej szkole a po autorce widać klasę kafeterianek :-o

Gość gość
Za 4 lata PO żeby wygrać wybory,da na każde dziecko po 500 zl.Uważam że nawet jak kiedyś wygra PO to nie cofnie tej ustawy. Bo wtedy nikt już na nich nie zagłosuje!

Gość gość
Teraz od kwietnia bede mogla rozstac sie z partnerem i osodzic go o alimenty i z rzadu beda placic 500 wiec nie wyladuje na ulicy! Jupi koniec ponizania codziennego moron zabufany w sobie Sam zostanie w swoim malym domku! Dziekuujee! :*

Gość gość
za 4 lata to już nikt nie będzie wiedział kto to było PO-wcy. Wygra nowoczesna i Petru- ten który przwalutowal swój kredyt we frankach zaraz przed tym jak podrozala ta waluta. Taki to jest uczciwy.

Gość gość
Ale wy głupie jesteście. Dostaniecie 500, a w podatkach 600 wam zabiorą. Już teraz płaci się więcej w bankach, a jeszcze dojdą sklepy, ale wyborcy PiS z ekonomią na bakier. Banda nieudaczników, którą rząd ma prowadzić za rączkę. Potraficie tylko taplać się w przeszłości, bo za głupi jesteście na teraźniejszość. To założycielki tematu. To ma być kasa dla dziecka, a nie na twój pedicure, kocmołuchu. Jak bez 500 nie stać cię na dbanie o siebie to tym bardziej jesteś nieudacznikiem dla którego dziecko to świetna wymówka, by nic nic w życiu nie zmieniać.

Gość gość
Ja też :)

Gość gość
Przecież to prowo :)

Gość gość
dokładnie i to prowo ja ch/u/j/ tylko nikt się tłuc nie chce a autorka miała nadzieję na rzeź hehhehe