Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktos kto zba się na interpretacji snów?

Polecane posty

Gość gość

Mam powtarzający się sen (właściwie koszmar) nie mam pojecia co on może oznaczać. Sni mi się ze podczas burzy zostaje trafiona przez piorun a później jestem niepełnosprawna. Ktos miał podobne koszmary?

Gość gość
Uważaj na siebie

Gość gość
A to tak na poważnie czy mnie dla żartu straszysz? Ja juz i tak się nad też zastanawiam czy nie oszalałam. Bo co innego jest jednorazowo jak się cos takiego przyśni a co innego jak ciągle. W każdym razie w burze to juz na pewno nie wyjde z domu.

Gość gość
Umrzesz :D

Gość gość
To problem z psychika boisz się czegoś. I tyle. W znachorow się nie bawcie. Może trauma jakaś. Dzieciństwa. Boisz się burzy może i tyle.

Gość gość
Jest Książka z prawdziwego zdarzenia. TRAFIONA PRZEZ PIORUNA Gloria Polo. Polecam przeczytać

Gość gość
No właśnie burzy się nie boje (no teraz chyba się zacznę bać)

Gość gość
Chodzi raczej o niepełnosprawność, nie o samą burzę. Boisz się niesamodzielności, chcesz czuć się potrzebna. A tak na serio oznacza to, że jesteś wybrańcem kryształowego smoka z planety Grugru.

Gość gość
No na pewno. Szczególnie smoka...

Gość gość
Znam się na tłumaczeniu snów,lecz nie znam twej energii. Bez tego nie powiem.

Gość gość
Przeczytaj książkę "Rok smoka" hahaha

Gość gość
12.37 A można jakoś opisać ta energię tak żeby się dało zinterpretować sen?

Gość gość
Moja znajoma miała takie sny i okazało się ze mąż ja zdradza.

Gość gość
Czy ten sen na pewno się powtarza? Najczęściej wydaje nam się, że ten san już śniliśmy kiedyś. może zapisuj sobie np w kalendarzu w telefonie, co Ci się śniło danej nocy. Dziwne sny generalnie zdarzają się z dwóch powodów: fizycznych (1. przeżarcie, niestrawność, 2. gorączka , choroba) psychicznych (stres, niepokój, silne emocje) Jeśli jesteś zdrowa i nie przeżywasz jakichś bardzo trudnych chwil, to po prostu nie objadaj się na noc i wietrz sypialnię przed snem, a żadne interpretacje snow nie będą Ci potrzebne

Gość gość
To mi się snilo juz kilka razy i to byl na pewno ten sam sen. Nie mam żadnych chorób (przynajmniej 3 miesiące temu bylo ok bo miałam badan)

Gość gość
Ktoś z nieba bardzo walczy o ciebie , ratuję cię właśnie piorunem a we śnie piorun jest zawsze ratujący, Ten piorun ma dla ciebie znaczenie ochronne. Gdy ofiarujesz siebie (dobrowolnie) Najświętszemu Sercu Maryi (do czego Ona często zachęca), to doznasz większej pomocy . Ja często korzystałem z pioruna , ale wystarczał mi tylko sam błysk światła , który również jest ochronny. Niewielu wie , że każdy z nas żyje jednocześnie w dwóch światach i tym realnym i w świecie snu gdzie nasze możliwości są większe .