Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pies

Polecane posty

Gość gość

Witam w październiku stracilam psa zmarł po 12latach . nie mieszkam już z rodzicami ale wszyscy to przezylismy. W marcu przylatuje do polski i chciałam rodziców m kupić pieska yorka jest mały więc chciałabym aby coś biegalo po domu wynosiło życie do niego. Jak namówić ich? Uzgodnilam z bratem że on rano będzie z nim wychodził tylko raz popołudniu i wieczorem wyjść na spacer by było trzeba . Jesi chodzi o jedzenie i leczenie ją dam pieniądze . mama mówi że w lipcu rodze i będę miała co robić ale ją tak bardzo chciałabym aby w domu rodzinnym był pies może to głupie ale boje się do niego jechać skoro wiem że nie ma tam psa. Mam pomysł aby kupić karmę dla psów że schroniska i jechać z tata może by wtedy zmieklo mu serce proszę doradzcue mi

Gość gość
jak chcesz psa to sobie kup , a nie rodzicom na sile wciskasz psa bo kiedys byl , glupia jestes strasznie

Gość gość
eee? to dlaczego ty nie weźmiesz sobie psa, skoro ci go brakuje, tylko zmuszasz do tego rodziców? może ciężko przeżyli jego śmierć i nie chcą kolejny raz tego przeżywać.

Gość gość
1. Co to za bełkot. Naucz się pisać. 2. Yorki to głupie psy, ale tobie akurat pasuje pies o takim intelekcie :classic_cool: 3. Rozmnazasz się :O

Gość gość
Jesli to świeża sprawa to nie każdy jest gotowy na nowe zwierze bo jeszcze nie przeszedł żałoby po poprzednim. Poza tym musisz pomyśleć o rodzicach w jakim są wieku czy dadza fizycznie radę ze szczeniakiem który gryzie i sika na wszystko..

Gość zalotka654
Może warto pomyśleć o nowym zwierzątku. Pełno znajomych pewnie ma , a w schronisku jest ich mnóstwo. Wiem, że nie jest to samo ale zawsze coś. Warto zaadaptować małego pieska , aby mógł się przyzwyczaić do nas od razu. Możesz poczytać też na temat piesków na; http://www.krakvet.pl/artykuly/category/pies/ , gdzie dowiesz się coś o wyborze psa. Czy mały czy duży.