Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 10 tyś. I nie wiem w co można zainwestować...

Polecane posty

Gość gość

Lokata?

Gość gość
To zbyt mała kwota by w coś zainwestować!! Z lokaty też będą grosze najwyżej 3% czyli 300zł z 10 tyś minus podatek. I zostanie około 240 230 zł

Gość gość
kup se sztabke złota jak boisz się inwestować. A bezpieczna jest lokata, obligacje.

Proponuję popytać znajomych, czy ktoś nie zna sprawdzonego doradcy finansowego. Nie wiem czy lokaty są najlepszym rozwiązaniem - ostatnio szukałam czegoś, ale rezultaty były słabiutkie i stwierdziłam, że dopiero jak powiększę kapitał, to czegoś poszukam ;)

Gość gość
tylko idioci idą do doradcy finansowego przykład frankowicze :D na prawdę trzeba było mieć coś z głową żeby ten kredyt wsiąść to bazowanie na ludzkiej naiwności i lenistwie ja polecam inwestycje w baryłki ropy ale to długotrwała inwestycja bo trzeba poczekać aż wzrośnie a na 100% wzrośnie bo to ropa a teraz jest bardzo tania

Gość gość
Sztabke złota?, tylko jak na tym można zarobić?

Gość gość
kup złoto i jedź do Indii :D

Gość gość
Lokata to małe ryzyko, ale i zysk znikomy.

Gość gość
litości :o 10000 to możesz sobie w alkohol zainwestować i go wypć, przynajmniej poczujesz, że na coś się przydało. Żeby mówić o zwrocie z inwestycji to do tej kwoty dodaj MINIMUM dwa zera, dopiero wtedy można zauważyć jakiś zwrot z inwestycji

Gość gość
może na d****** takz ze 4 na raz do łóżka.

Gość gość
Załóż sobie lokatę 3 miesięczną. Lepsze to niż trzymanie w skarpecie. Potem poszukaj kolejnej. Te krótkie są dobrze oprocentowane. Ja ostatnio znalazłam 4 %. Potem mam ochotę na konto oszczędnościowe. Nieduży zysk ale zawsze.

Gość gość
a ja mam 90 tys i od paru lat leza na koncie o nie wiem w co je zainwestowac by nie stracic to jest dopiero zal ..:/

Gość Vestchnienie
Zainwestuj we mnie ;-) jestem śliczna sympatyczna, taka piękna dowcipna, że hej :-P

Gość gość
jestem kobieta :) ta od 90tys :) ps w facetow tez raczej wole nie inwesowac tylko w cos co zwielokrotni te kwote :)

Taki "zainwestowany" facet zwielokrotni ilość Twych orgazmów ;-) Na maxa do oporu , dobra inwestycja. Ja też Ci zrobię dobrze :-P Powodzenia :-)

Gość gość
Kup garaż samochodowy w nowo wybudowanym bloku gdzieś niedaleko i wynajmuj za 200zł miesięcznie. Szybko się zwróci no i zysk z czasem sie pojawi ;)

Gość gość
hmm moze i racja a akurat buduja sie niedalego nowe bloki .... jestem kobieta i dalekie mi sa sparwy motoryzacyjne ale moze to i jest bardzo dobra mysl , dzieki !

Gość Henry1975
Najlepszą inwestycją jest komuś pożyczyć. Ja tak zrobiłem na klub-inwestorow.pl i po nie całych dwóch miesiącach miałem 297 zł zysku z 3000 zł zainwestowanych.

Gość gość
fundusz złota w pko tfi

Gość gość
w szubienice

Gość nie stracisz z nami
Amber Gold!!!!! Inwestycja roku, pewne zyski

zainwestuu w akcje facebooka eeeee. serio dobra to inwestycja eeeee

Gość gość
Sprobuj w pozyczki pozabankowe, klub inwestorow takie cos proponuje, wg mnie malo ryzykowne a oplacalne

Gość gość
Akcje.

Gość gość
Może spróbuj tutaj www.mforex.pl :)

Gość gość
Ja miałam 100tys i zainwestowalam w mieszkanie. W banki i lokaty nie wierzę. Jakas wojna tfu tfu krach i po kasie. W skarpecie też nie. Można zgubić ktoś może ukrasc. Tylko inwestycje nic więcej. Każda inna rzecz materialna jakieś auto motor od razu na dzień dobry traci wartość i to znacznie. Mieszkanie po 5 latach sprzedałam z niewielkim zyskiem i zainwestowałam 250tys w dom. Jak nie masz ogrodu kup sobie dzialke

Gość Joseef_65
Dobra i bezpieczna inwestycja jest zloto, ja tak zrobilem i przynajmniej jestem spokojny do emerytury, poki jestem w stanie sobie jeszcze odlozyc, to czemu nie?

Gość gość
W piwo w butelkach zwrotnych, zanim tyle wypijesz to butelki będą po 5 zeta a piwo kupisz po 2!