Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie rozwiązanie lepsze dla 30 letniego prawiczka?

Polecane posty

Gość gość

Mam taki dylemat. Z jednej strony zakochałem się w kobiecie, która raczej jest wolna, ale nie wiem, czy mnie zechce, bo nie wiem, jak z nią o tym pogadać. Z drugiej strony znalazłem w internecie ogłoszenie fajnej prostytutki w necie. Co jest lepszym pomysłem? Postarać się o tą pierwszą, czy pójść na łatwiznę i zacząć odwiedzać prostytutkę?

Gość gość
Jak pójdziesz na łatwiznę, uzależnisz się od płatnego seksu. Bo jest łatwiejszy i przyjemny. Chcesz znaleźć się w pułapce prostytucji na całe życie?

Gość gość
pierwsze jest lepsze ale drugie pewniejsze:D

Gość gość
ta pierwsza i tak cie nie zechce bo jesteś prawiczkiem w tym wieku. Chłopie nie oszukuj się ona miała pewnie wielu partnerów seksualnych więc Ty się będziesz źle czuł przy niej a ponieważ jesteś prawiczkiem ona będzie źle się czuła przy Tobie.

Gość gość
bzdury ja byłem u prostytutki w ciągu 10 lat 2 razy a w międzyczasie nie bzykam nic prawie no może raz w roku

Gość gość
"pierwsze jest lepsze ale drugie pewniejsze" racja! ale jako jasnowidz powiem autorowi z prawdopodobieństwem sięgającym 100% którą opcję wybierze - ŻADNĄ :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Pierwszy raz miałeś z prostytutka? Mi by nie przeszkadzało że mężczyzna jest prawiczkiem. Przynajmniej nie zeszmaciłeś się, nie słuchaj tej patologii. Seks za kasę uzależnia.

Gość gość
Mnie też prawiczek by nie przeszkadzał. Natomiast facet co choć raz był u prostytutki jest przekreslony.

Gość gość
Facet po prostytutkach jest odrażający FUJ :O Prawiczek spoko :)

Gość gość
gość dziś Po co kłamiesz? Wolałabyś doświadczonego niż takiego co nie uprawiał seksu. a czy prostytutka czy seks bez zobowiązań czy seks układ to nieistotne to i to seks