Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Antycelulitowe masło do ciała

Polecane posty

Gość gość

Używałyście może antycelulitowego masła do ciała? Na ile są takie produkty skuteczne? Chciałabym coś co powalczy z objawamia cellulitu, trochę odmłodzi skórę, nawilży skórę.

ja teraz testuje slim corrector z bielendy, zauwazyłam na półkach w drogerii. Na razie jestem na tak, bo świetnie się wchłania i ujędrnia ciało, stosuję raczej codziennie :)

Gość gość
Nie mam masła, tylko bielendowską oliwkę w żelu ( z serii Sexy mama). Uzywam od niedawna, wiec na efekty musze poczekac. Ale przyjemnie sie naklada- ma żelowa konsystencje. Mam nadzieje,z e w koncu uda mi sie uzyskac gladka ladna skore:)

Gość gość
a bielenda ma cos w tej serii na biust? bo mój powoli odczuwa czym jest siła grawitacji i chcialabym cos z nim zrobic :( a chyba takie preparaty przeznaczone dla mam dzialaja intensywniej niz zwykle kosmetyki, co nie?

Jeżeli chodzi o biust to wiem że bielenda ma jakieś kosmetyki z serii sexy mama z bielendy... Ja teraz na cellulit używam też tej firmy preparatu, nazywa się slim cellu corector. Pomaga ujędrnić ciało i zmniejsza cellulit, ale wiadomo że trzeba też się zdrowo odżywiać, inaczej efekt nie będzie tak dobry

z sexi mamy maja kuracje liftingujaca biust, ale to chyba bardziej chodzi o to aby utrzymac jej elastyczność i aby nie wystepowaly rozstepy, sama mam ten fioletowy krem na cellulit;)

Gość gość
Dla mnie kosmetyk, który ma walczyć z cellulitem powinien mieć raczej lekką, a nie gęstą, jak masło konsystencję. Tak jak np. serum chłodzące od Bielendy z serii slim cellu corrector. Używam go od niedawna, sporo ćwiczę, mocno zmieniam dietę (bardziej też uważam na to co jem) i cellulit trochę się zmniejszył, ale jeszcze wiele walki z tym dziadostwem przede mną.