Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż myszkuje mi po telefonie.

Polecane posty

Gość gość

Właśnie go na tym złapałam. Przeglądał moje gg i sms-y. I jeszcze mi się w żywe oczy wypiera. Nigdy nie dałam mu powodu żeby myślal że go zdradzam. Nosz k***a mać ale mnie zdenerwował debil jeden.

Gość gość
pewnie kocha i jest zazdrosny. ale ja tez bym sie wkurzyla

Gość gość
Moj tez prubowal takisz sztuczek wiec teraz oglada moj telefon z odleglosci 500 metrow.:-)

Gość gość
Ja rozumiem że może być zazdrosny (choć nigdy nie dałam mu powodu) ale to już było przegięcie. Żeby czytać moje prywatne rozmowy z koleżanką. Ja w życiu nie przeglądałam mu telefonu bo się brzydzę takim zachowaniem.

Gość gość
Słyszałyście kiedyś takie powiedzenie? "Tylko głupiec ufa żonie bezgranicznie". Widać mało znacie życie! :D

Gość gość
Coś mi mówi że zmienie nazwę kontaktu w telefonie z Karolina na Karol i popisze sobie z kumpelą pikantne sms-y a niech sobie poczyta. Oczywiście najpierw uprzedze koleżankę o swoim planie. Bo to już jest przegięcie bagiety to co on wyprawia.

Gość gość
kuszący plan ale zebys nie przegiela bo to sie moze zle skonczyc

Gość gość
Żebyś przypadkiem później nie żałowała swej decyzji:D

Gość gość
szuka numerów do klijentów

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona jest tam browar namysłów

Gość gość
Przegieła?! To on przegioloł wiec niech ma nauczkę. A niech się pomartwi czy przypadkiem nie mam kogoś na boku. A jak prawda wyjdzie na jaw to bedzie mu glupio ze czytal moje smsy z rzekomym kochankiem a to byla kolezanka.

Gość gość
nie, nie bedzie mu glupio. bedzie wsciekly ze z niego zakpilas w taki sposób i to w dodatku w spisku z kumpelą. on nie jest w porzadku ale to co Ty chcesz zrobic to swinstwo

Gość gość
To co mam zrobic zeby utrzec mu nosa. On swoj telefon nawet do lazienki bierze a do mojego mu sie lapy kleja.

Gość gość
Rób jak planujesz, a jak nie to po prostu powiedz, ze w tym momencie rzadasz jego telefonu aby zobaczyc co i z kim pisze. W innym wypadku, zmien hasla, kasuj wiaodmosci, uzywaj innego telefonu

Gość gość
Wiesz co gościu masz rację. Włącze AppLocka na blokadę klawiatury i będzie sobie mógł co najwyżej popatrzeć na mój telefon.

Gość gość
Nigdy nie myślalam o tym zeby usuwac wiadomosci czy rozmowy z gg bo po co. Przeciez nie robie nic zlego rozmawiajac ze znajomymi. Ale zrobie tak jak radzisz zawsze bede usuwac rozmowy i sms-y no i wlacze AppLocka.

Gość gość
Jak on zabiera tel.nawet do kibla to coś jest na rzeczy,macoś do ukrycia i sam myśli że ty go tez.... :D

Gość gość
A gdzie tam on i kochanka... Ha ha ha ubawiłam sie. On bierze telefon na kibel bo gra w jakas tam gre. W kolko tylko gra i gra.

Gość gość
Z kim Ty się związałaś? Widać związałaś się z niedojrzałym osobnikiem,dzieckiem! :D

Gość gość
A niech sobie gra przynajmniej ja mam spokoj.

Gość gość
ma kochankę..to wlasnie taka gra...hahaha

Gość gość
Patologia.

Gość gość
A z tych rzeczy to nic,? :D Tylko gra" :D

Gość gość
Hihi my z żoną nie oglądamy sobie telefonów, gdy kupiłem nowy i w niewiedzy wprowadzilem kod to od razu podałem go żonie bo ona czasem dzwoni z mojego bo bliżej ręki. A tak a_propos mogę się udzielic na flirt ku podkladce do zazdrości. Będzie zabawnie bo mieszkam za granicą

Gość gość
O znalazł się już chętny do flirtów.:-)

Gość gość
A to ciekawe, jak żony grzebią w telefonach mężów to pełne zrozumienie i oznaką dojrzałości bo tylko głupi ufa.. . A jak facet to niedojrzały szczyl... Kafe to jednak wylęgarnia babskiej głupoty