Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy brnac dalej w związek z takim facetem?

Polecane posty

Gość gość

Mój facet raz na ruski rok powie coś miłego. Przeważnie mi dogaduje i to podobno "droczenie się". Po tym co było dziś to już wgl mam go dosyć. non stop mi dogaduje jak czegoś nie doslysze to mówi "nie dość ze głucha to ślepa", mówił pierwsza gałąź i spojrzałam od mojej strony a chodziło mu o stronę od niego i zaraz gadka ze on nie wie gdzie ja mam głowe i czy ja wgl myślę, było mi zimno weszliśmy do domu i zanim zdjelam bluzę poszłam się napić bo.byłam spragniona i potem bym zdjęła ale już zdążył się przyczepić "napewno będzie ci ciepło jak będziesz siedzieć w.bluzie " ja mówię że przecież wiem i zaraz zdejme, a on "ta przecież ty wgl nie myślisz" wspominał mi także kompleksy bo "nie chce bym była taka pewna siebie i chce sprowadzić mnie na ziemię " i mówi mi to własny chłopak. Ja rozumiem trochę się podroczyc dla żartów obrazić ale on non stop tak i ciągle ma nie przyjemny ton jak tylko coś nie tak zrobię, a rzadko Słyszę coś miłego. Potem ja nie byłam miła bo juz mnie podminowal i mówi że zrobiłam się zołzowata. I powiedziałam mu ze jak jest wredny cały czas i ze raz się uśmiechnie nie znaczy ze ja juz będę szczęśliwa i się śmiał. Wypomniałam mu wczorajsza sytuacje. Przyszłam do niego na pół godziny potem miał mnie zaprowadzić na zajęcia i zamiast spędzić ze mną czas to grał na telefonie nudzilam się i włączyłam swój program którego on nienawidzi(gdzie zawsze oglądamy cos czego ja nie trawie) i po jakimś czasie przytulił mnie i zaczął dotykać mnie w miejsca intymne powiedziałam nie to chciał sobie iść ale został i chcisl przełączyć ale ja powiedziałam ze chciałabym zobaczyć teraz już do.końca to poszedł dalej grać i mówię po minucie żeby przyszedł do mnie nie odzywa się spytałam czy będzie grał tak a on ze tak oddałam mu pilot a on się spytał cz otworzyć mi drzwi i wyszłam, potem po mnie przyjechsl i olalam kłótnie no i dziś jak mu to Wypomniałam to on nie widzi problemu koledzy przychodzą i tez siedzą on gra nic nie mówi bo on uważa że wystarczy poprostu być, nie dość ze nie ma pieniędzy i nigdzie mnie nie weźmie nawet nie urozmaica czasu to jeszcze gra w tel a ja siedzę cicho a gdy chciałam mu ców uświadomić to powiedział ze mam się zamknąć bo on zaraz to skończy i wyjdę od niego z domu, i cicho byliśmy aż powiedziałam ze musze iść a on "im przybyciej tym lepiej" i powiedział ze jutro jedt zajęty pojutrze tez w pt idzie do pracy i w weekend tez nie ma dla mnie czasu i wyszłam bez słowa, mimo że przez drzwi krzyczał "cześć, czeeeesc " nie rozumiem jak on mnie mnie straszyć ze coś skończy, albo wgl zaprosić swoją dziewczynę mieć ją w d***e u grać na tel bo "wystarczy poprostu być". On myśli ze poskradal wszystkie rozumy. Dzwonił po godzinie ale nie odebrałam. On jeszcze pewnie nie zdaje sobie sprawy ze jest winny. Powiedziałabym mu dziś "to skończ to" ale siedziałam cicho bo boje się. Uprawialismy petting, praktycznie zerowa szansa jest na ciążę ale mimo wszystko się boję. Jestem tydzień przed okresem. Boje się tylko, że może jakiś cudem nie zauważyłam i przeniósł palcem sperme, bo słyszałam że żywotność plemników na zewnątrz do kilkunastu minut.no i raz dotknąl mnie nieotwartym penisem, chyba suchym, w łechtaczke wilgotną po orgazmie i od razu odskoczylam..Piersi normalnie wszystko jak przed okresem, tylko miałam ostatnio chetki na barszcz. Ale z.drugiej strony chyba lepiej być samotna baba z dzieckiem niż z takim facetem. Co myślicie.. Dawać mu kolejna szanse czy ewidentnie mnie nie kocha czy czekać na okres:( on mnie chyba pozbądl uzależnil bo stracił.kontskt przez te miesiące ze.wszystkimi prawie.. I odejdę i boję się być sama

Gość gość
Nie wiem co ty jeszcze z nim robisz.

Gość gość
Po co Ty jestes z takim burakiem? W ciązy na pewno nie jesteś, poczytaj trochę.