Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny co ona myśli

Polecane posty

Gość gość

Hej wiem ze to forum dla kobiet ale mysle że część jest tez i mężczyzn ale chodzi mi o opinie dziewczyn. Otóż spodobała mi się dziewczyna podszedłem do niej aby ja zaprosić gdzieś i sie zapoznać ale odmówiła powiedziała abym zaprosil jej koleżankę. No cóż odpuściłem nic na sile ale jak przechodziła obok mnie to często sie na nią patrzylem( widuje ja prawie codziennie). Ale doszedłem do wniosku ze to przecież sensu nie ma i ja zaczęłam olewać. W tym samym czasie ona zaczęła sie mi przyglądać za każdym razem z jej koleżanka( nie kumam o co chodziło im ale to jest juz tak od 2 miesięcy patrzą sie czasami sie tez uśmiechnie do mnie). Co one mogą myśleć jak sie tak zachowują? Czy to tylko przez to ze zacząłem gadać z inna dziewczyna a one to widział nie raz.

Gość gość
dziewczyna jak mowi, nie to nie oznacza, ze nie..tylko sprawdza czy dalej bedziesz walczył...to psychologiaa...jak za 5 razem powie nie, to wtedy mozna sie poddac. Leci na Ciebie ;) mowie serio, jestem kobieta ;) podziekujesz pozniej ;)

Gość gość
Też jestem kobietą i nigdy nie bawiłam się w ten sposób z facetami. Moim zdaniem bardziej prawdopodobne jest to, że podobasz się jej koleżance.

Gość gość
calkiem mozliwe

Gość gość twórca tematu
Tak kiedys przypadkiem usłyszałem z ust jej koleżanki jak mówiła do niej "Juz sie nie patrzy" powiedziała to calkiem glosno nie wiem czy to miało być specjalnie abym to usłyszał ale usłyszałem to. Ona jej cos odpowiedziała ale nie wiem co. I nie wiem czy zaczynać 2 x bo 2porazka chyba nie wchodzi w gre zwłaszcza kiedy nawet jej nie znam łatwiej by było jak by byla moja kolezanka