Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy boicie sie islamizacji?

Polecane posty

Gość gość

jw Szariat, gwalty terror. Mnie to przeraza a was?

Gość gość
Kobiety lubią być ponoć gwałcone. Będziecie miały to w nadmiarze.

Gość gość
jak to mozliwe ze w xxi wieku sa tacy barbazyncy.

Gość gość
Polakom to nie będzie przeszkadzało bo kolorowi mają długie paru wy. Polki chcą mieć dzieci, a kolorowym nie będzie przeszkadzać w bzykaniu.

Gość gość
przyszli barbazyncy i teraz widzimy jak bezradna jest Europa. Kilku gwalcicieli mozna zamknac a jesli ich jest tysiace to juz po ptokach. W kolonii policja sie tylko przygladala.Niewiarygodne. Mam nadzieje ze Polski to tak bardzo nie dotknie ale nie sadzilem ze doczekam takich czasow

Gość gość
Przestancie oczerniac Polki. Wcale takie nie jestesmy. Boje sie ich i wcale na nich nie czekam

Gość gość
przynajmniej Niemry maja troche uciechy :P

Gość gość
biednym uchodzcom puchna jajka :P a te rasistki niemki nie chca im pomagac :P a tak serio to kobiety w niemczech maja przechlapane

Gość gość
jesli chca seksu to powinni je uwodzic a nie g****ic. Nie jedna by sie skusila gdyby imigranci kulturalnie podrywali kobiety

Gość gość
jak myslicie? jak to sie skonczy?

Gość gość
to kara dla europejek za ich proznosc. Liczy sie dla nich tylko forsa kariera nie chca byc matkami to teraz maja za swoje. W niemczech imigranci atakuja juz wszedzie i dzien w dzien. Znajoma wrocila do pl bo stwierdzila ze sie nie da juz tam zyc

Gość gość
Faktycznie chyba jednak wkoncu europejczycy ich pogonia bo nie moze byc tak ze kilka milionow trzecie kontynentem ktory ma pol miliarda ludzi :)

Gość gość
mnie zas podnieca gdy czytam jak jakis dzikus atakuje kobiete. To takie dzikie i pierwotne

gość dziś to kara dla europejek za ich proznosc. w pewnym filmie na YT jakaś muzułmanka tłumaczy że to wina gwałconych kobiet :D bo nie zachowują się tak jak powinna kobieta :P według ich wiary :D:D. Taka gadka może przejść tylko wtedy gdy gwałcą u siebie w Syrii :(

Gość gość
a moze powinny byc bardziej otwarte?

Gość gość
gość dziś Jesteś debilem udającym kobietę :P

Gość gość
strasznie mnie to kreci :P

Gość gość
na obecna chwile boje sie katolibanow. dzis do redakcji antyklerykalnego czasopisma Fakty i Mity, weszlo CBŚ i zatrzymali redaktora naczelnego :O

Gość ciapate strzelajo se w stope
za gwałty na Europejkach i inne przestępstwa szykują sobie to https://www.youtube.com/watch?v=QpwBDAKhEAo Wtedy Europa dostała w kość jednak podniosła się z kolan Historia lubi się powtarzać

Gość gość
Absolutnie. Wśród muzułmanów, Arabów, mam pełno przyjaciół. Rozumiem ich, toleruję, zawsze znajdujemy wspólny język. W czym problem?

Gość gość
dla kazdego bedziesz przyjacielem póki gałe robisz :classic_cool: w czym karwa problem.. :D:D:D w tym ze przez poj3bów kazdy muzułmanin dostanie w pyyzde wiinny czy niewinny nikogo to obchodzic nie bedzie :( w tym karwa pustaku problem ;) inna wiara inne obyczaje pastuchy grupowo gwalca kobiety :( bo sa kobietami.. zapomnieli zabrac kozy? chooy mnie obchodzi ze ciapatemu jajtza puchna niech wlozy je do blendera ktory podpi3rtoli z marketu

Gość gość
Nie jestem kobietą i nie bede nikogo galy robic. To po pierwsze. Po drugie wlasnie takie wyplosze jak ty prowokuja do atakow. ISIS czepia sie tylko tych, ktorzy graja pierwsze skrzypce w tej wojnie. Poki Polska sie nie angazuje jest bezpieczna.