Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za 2 dni mam poprawę sesji nie daje rady

Polecane posty

Gość gość

Jestem na 1 roku,nie zaliczyłam egzaminu z historii i za 2 dni mam poprawkę pisemną,około 50 nazwisk i do nich daty i ich poglądy. Wcześniej nie mogłam tego ogarnąć bo pracowałam :( Najgorsze że przez ten stres jestem cały czas senna,do tego trudno mi się jest skupić na nauce.Dziś ogarnełam tylko 5 nazwisk,a mam jeszcze tylko 2 dni...

Gość gość
Najwyżej nie zaliczysz i tyle. Napiszesz podanie o zaliczenie warunkowe, i spróbujesz po raz trzeci.

Gość gość
Musze to zaliczyć !

Gość gość
Nie chcę Cię dobijać, ale 1-rok to dopiero początek ;) I to do tego historia... ja studiowałam dwa kierunki na raz.... nie piszę tego, aby Cię dobić, ale otrząsnąć. Nie ma lekko... jeśli sobie nie radzisz, to zastanów się, czy studia są dla Ciebie. Ja już jestem po studiach i z perspektywy moich znajomych widzę, ze wiele osób się pcha na nie, aby tylko mieć papier. A dzisiaj to jest na prawdę bez sensu. Pomyśl o tym i nie przejmuj się :) Najwyżej będziesz miała warunek. To nie koniec świata.

Gość gość
To się ucz, a nie siedzisz na Kafe :) Masz mało czasu, i tracisz go na forum.

Gość gość
W ogóle młodym osobom poleciłabym najpierw podjęcie pracy, a potem rozpoczęcie studiów pasujący do tematyki wykonywane pracy i to najlepiej w trybie zaocznym. Chyba, że nauka to Wasza pasja i chcecie być naukowcami, to inna sprawa! Ale z mojego doświadczenia na prawdę wiem, że często studia to zmarnowane 5 lat. Ja akurat byłam tą formą 'naukowca' ale poświeciłam wiele i nadal żyję studenckim trybem, m.in. żywieniowym :D

Gość gość
dziś i dokładnie jak gość mówi, zmykaj się uczyć i uwierz w siebie ;)