Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niestetynicnatonieporadze

Blizny

Polecane posty

Gość Niestetynicnatonieporadze

Cześć chciałem zapytać was kobiety co sądzicie o bliźnich mam dość duże blizny na brzuchu i nodzę po przeszczepie skóry po oparzeniu i mam dziewczynę(pierwszą) i nie wiem jak na to zareaguje Wiem że to forum dla kobiet ale nie miałem gdzie zapytać by tylko kobiety odpowiedziały

Gość gość
Nie sądzę żeby jej to przeszkadzało. Jeśli jej zależy to bardziej będzie się interesować czy blizny cię bolą albo czy możesz je wystawiać na słońce niż tym jak to wygląda.

Gość muszelkal
Na blizny dobre są plastry sylikonowe np. sutricon też mam kilka blizn po oparzeniu i dzięki nim one stały się mniejsze gładsze, nie są tak widoczne. Plastry są ultracienkie i przezroczyste więc nawet jakoś specjalnie nie rzucają się w oczy. A z dziewczyną wystarczy porozmawiać jak kocha to zrozumie:)

Na bliznę mi pomógł olejek Bio oil, stała się praktycznie niewidoczna, tylko na efekty trzeba czekać jakies 2-3 miesiące

wspomniano o plastrach sutricon - tych nie próbowałam ale żel z ich serii na blizny i owszem i powiem szczerze naprawdę pomógł - miałam bardzo brzydką bliznę na nodze po nieszczęsnym upadku na rowerze a teraz praktycznie jej nie widać - spróbuj bo warto