Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urządzamy pokój sześciolatki

Polecane posty

Gość gość

Prostokąt 350/450 Możecie coś polecić?

Gość gość
Córka marzy o takim pokoju księżniczki gdzie róż miesza się z fioletem. Ja najchętniej pomalowałabym ściany na zielono ponoć to najlepszy kolor dla przyszłego ucznia. Zaś meble które mamy na oku są mieszanką bieli i jasnego różu. Więc jakie ściany do tego?

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Wszystko zależy co lubi twoje dziecko i czym sie interesuje, ciezko napisać cokolwiek tego nie wiedząc wiec jedyne co powiem to nie rob jej juz takiego dziecinno bajkowego pokoju. Z roku na rok będzie starsza i zainteresowania będą sie teraz bardzo szybko zmieniamy a pokoj robisz chyba na kilka lat? Raczej wprowadzilabym ksiezniczkowe akcenty, takie które mozna szybko i bezboleśnie (remont, malowanie ścian) zlikwidowac i zamienić na inne. Zielone ściany? Jeśli lubicie ten kolor czemu nie, moja ma 2 lata i tez ma jasna zieleń na ścianach ale sam kolor juz dużo robi w pokoju wiec nie wiem czy bialo różowe meble, akcenty ksiezniczkowe, pewnie jakas narzuta i kolorowa pościel to nie będzie za wiele? Wtedy unikalabym różu ile sie da i pozwolila mu sie pojawic jako delikatny akcent w kilku miejscach. No i szafy, regaly, polki i szuflady - przemyśl co jest do schowania :) strasznie mnie wkurza kiedy ludzie robia ściany w kolorze, meble w kolorze , pościel w kolorze i jeszcze wszędzie stoja kolorowe zabawki, przewaznie w wrzeszczących odcieniach różu, zoltego i fioletowego, robi sie wielki misz masz i mozna zeswirowac w takim pokoju gdzie nawet przy super porządku wszystko "krzyczy" z każdej strony. Dla przyszlego ucznia wazne jest tez biurko i wygodne krzeslo, takie przy których będzie siedziec prosto i mieć dobre swiatlo

Gość gość
No więc moja córka zdaje się lubić wyłącznie róż i fiolet. Interesują ją lalki ubranka malowidła szczotki do czesania im włosów . Potrafi godzinami siedzieć i szyć na zabawkowej maszynie albo robić lalkom fryzury. Lubi również balet gimnastykę i uwielbia skakać na trampolinie-niestety nie kupię jej bo pokój jest za niski.

Gość gość
chcesz to sama sobie pomaluj pokój na zielono! kuzwa dziecko chce róż fiolet a ta mu na zlosc walnie inny :o

Gość gość
Sześciolatce to już chyba warto zrobić bardziej "dorosły" pokój a nie różowy jak dla księżniczki chyba że za 2-3lata planujecie znowu robić remont.

Gość gość
no jasne bo to już jest taaaka dorosła ja miałam od zawsze wstręt do różowego, a jak mi coś odwaliło w wieku 16 lat to sobie walnelam różową tapęte z swietnymi kwiatami i mialam troche tego różu wiec jesli twoje dziecko kocha róż to sobie i ta odbije jako nastolatka albo o zgrozo na starość i bedzie różową lampucerą ja tylko przestrzegam

Gość kasiulaa88
Moja córka uwielbia oglądać balet i sama marzy o zostaniu baletnicą, więc pomalowaliśmy jej pokój na pudrowy różowy bo tak chciała i zapełniliśmy jej szafe rajstopami, butami, tiulami itp z http://arabesque.pl/. Jak zobaczyła to wszystko to była w szoku i skakala z radosci :D. Takze najlepiej urządzić pokój dla dziecka według ich aktualnej pasji :).

Gość gość
Ja świetne meble dziecięce zakupiłam w http://meble-wojcik.com/ . :) są naprawdę dobrej jakości i świetnie wyglądają.

Gość gość
remontowałam ostatnio pokój córek. Fajny wyszedł, taki przytulny, kobiecy. Na electro.pl zamówiłam im lampy w nie banalnych projektach które nadały super wygląd całosci

Gość gość
Urządzają pokój będzie trzeba wykazać się nie lada talentem. Można się nim pochwalić na www.utalentowani.pl :)

Gość mama_mi
ja mojej córce pomalowałam ścianę farbą z brokatem - chyba taką, ale głowy nie dam bo to rok temu było https://www.sklep.magnatfarby.pl/struktury/perla-sabbia-magnat-style-srebro-2-5l,82.html jedna ściana - połyskująca na srebro, pozostałe dwie pastelowy przygaszony różowy i jasnoszary. do tego białe meble z różowymi i szarymi dodatkami, girlanda w tych kolorach no a ożywione wszystko kolorowymi zabawkami, kocykiem, poduszkami itd. fajnie to wygląda.

Puzzle ścienne to pomysł ne dekorację. Roszpunka to ulubienica wielu dziewczynek. Mam do polecenie piękne puzzle właśnie z jej wizerunkiem. Produkt dostępny jest w sklepie internetowym CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam! Szybka wysyłka i zero problemów z płatnościami.

Gość gość
WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!! WYPEIRDALAJ piiiyzdo reklamowa!!!