Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amiii88krk

Peruka czy systemy integracyjne

Polecane posty

Gość amiii88krk

Witajcie kobietki podpowiedzcie mi proszę czy któraś z Was poleciłaby mi co wybrać, czy decydować się na tradycyjną już perukę czy może spróbować alternatywy czyli systemów integracyjnych? Czy macie też problem tego typu? Modyfikuj wiadomość

Gość antisia73
Ja zdecydowałam się Mikroskin i było to bardzo drobiazgowo i długo dopracowywane, więc nie licz że szybko coś uzyskasz. Możesz w międzyczasie mieć zastępcze środki ale na systemy trzeba czekać miesiąc i więcej. Tylko wiedz, że są tego warte. Otrzymasz dokładnie dopracowaną do Twojej głowy perukę/siatkę która nawet nie będzie powodować pocenia! Komfort przede wszystkim. Najpierw oczywiście konsultacja z specjalistą, badanie trychologiczne i koniecznie dopasowanie systemu do Ciebie! Ja chodzę na a.dauna 44 w Krakowie i z całego serca mogę polecić. Jest fachowo i dyskretnie! http://www.beauty-for-you.com.pl/servic ... ie-wlosow/ Niestety minusem jest koszt, bo nie licz że uzyskasz system integracyjny za 200-300 zł. To nie peruka syntetyczna, to umożliwiająca oddychanie skóry siateczka dopasowująca się piękne do głowy :) Efekty są, idealnie jak naturalne.

Gość marekwro65
Zdecydowanie polecam MikroSkin z beauty for you! Tylko niestety trzeba troszkę poczekać na wykonanie systemu ale warto, bo efekt w porównaniu z innymi metodami walki z problemem jest ekstra! Wygodnie się nosi i nie rzuca się w oczy!

Gość gość
a do tego mikro skin trzeba ogolic glowe na lyso ?

Uwierzcie że fachowo wykonany mikroskin jest milion razy wygodniejszy w noszeniu niż nawet najlepsza peruka. Ja też korzystam z personalnie dopasowanego systemu !