Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalozycielkapostu

Sygnaly od plci przeciwnej

Polecane posty

Gość Zalozycielkapostu

Zalozylam twn post z nadzieje ,ze Wy kobiety jak i zarowno mezczyzni opiszecie jak to jest z tymi sygnalami dla plci przeciwnej. Jak sie zachowujecie i co to zachowanie mowi? Moze w ten sposob lepiej sie zrozumiemy bo to jednak jest temat do dyskusji

Gość gość
mój facet nie odczytuje polowy moich sygnałów i zastanawiam sie czy to we mnie jest problem czy w nim. chcialabym zeby odczytywal wszystkie, ja jego odczytuje w 100%

Gość gość
nieustanne mruganie oczami to prawie tak jakby oczy mrugały jak latarki jeden taki oblech tak do mnie mruga fuj :P

Gość Zalozycielkapostu
Tez mnie to zastanawia , czy my kobiety nie dajemy wystarczajaco dobrych i mocnych sygnalow czy to oni nie moge ich rozczytac

Gość Zalozycielkapostu
I czego on oczekuje po tym mruganiu?

Gość gość
a ja wiem czego oczekuje mało co się nie poślini do tego fuj niesmaczne to.

Gość gość
W sumie fajny temat :) Sam mam pewną koleżankę/znajomą, która swego czasu patrzyła się chwilę na mnie i lekko uśmiechała tylko ciekawe co było tego powodem. Może i sympatia do mnie albo ją po prostu bawiła moja osoba (często się ze mnie dziewczyny śmiały)

Gość Zalozycielkapostu
Haha, nieraz widac odrazu ,ze zwyczajnie usmieszki lub mruganie to poprostu po kolezensku ,a czasem trudno rozroznic. Hmm ,moze miala bujna wyobraznie i sie z tego powodu usmiechaja

Gość oliviaA
Chlopak do dziewczyny: - wiesz, bardzo mi się podobasz.... - tak, widzę to! Rozmowa ta miała miejsce na ... plaży nudystów

Gość gość
No a właśnie ja mam duży problem z odróżnianiem takich uśmieszków :) Chociaż pewnie większość to po koleżeńsku. Problem w tym, że ona wciąż mi się podoba.

Gość Zalozycielkapostu
Wlasnie o to chodzi.. Mam nadzieje,ze na tej stronce ludzie powymieniaja sie swoimi doswiadczeniami i sytuacjami i pomozemy sobie w jakis sposob ,moze bedzie nam latwiej odczytac sygnaly :) Hmm typowy wzrokowiec

Gość gość
Z tym wzrokowcem to do mnie? Dlaczego? Czuję się z lekka obrażony. Foch... :D

Gość Zalozycielkapostu
Niee,nie. Nie znam Pana wiec nie wiem i nie bede oceniac. Nie wykluczam jednak ,ze faceci sa wzrokowcami ale to bylo Do Oliviaa

Gość gość
A to spoko :) I jak oficjalnie, na Pan. Uhuhu ;) No, ale mniejsza kontynuujmy temat, bo ma potencjał i może wielu z nas pomóc.

Gość Zalozycielkapostu
Staram sie byc kulturalna ;) nie mam pojecia ile masz lat dlatego ten Pan. :) fajnie byloby gsyby wiecej osob sie wypowiedzialo:), jesli chodzi o ta kolezanke hmm moze jej sie podobasz. Jaka masz sytuajce masz kogos jestes sam? Czesto rozmawkasz z ta kolezanka?

Gość gość
Niestety jestem sam. Odludek się ze mnie zrobił w ostatnim czasie :( A z tą dziewczyną to sam nie wiem. Jak się widzimy mówię jej cześć to odpowiada jakby się mnie trochę bała. Przykre to trochę, ale cóż... Nawet jak wyjątkowo uda się nawiązać rozmowę to głównie odzywa się jej koleżanka a ona niespecjalnie. W ogóle nigdy nie jest sama, tylko w jej towarzystwie.

Gość Zalozycielkapostu
Jesli ona wie ,ze jestes sam to niw powinna miec zadnych pochamowac jesli podobas jej sie. Moe faktycznie usmiechala sie tylko po kolezensku lub sie wstydzi i sama ni wie jak zagadac..widze takie dwie opcje. :) Wiec ja juz bede isc spac bo jutro uczelnia mnie czeka. Do uslyszenia!

Gość gość
No hej :) Temat jak najbardziej do kontynuowania.

Gość gość
Ktoś się jeszcze wypowie w temacie?

Gość zalozycielkapostu
dalej dalej :) nie krepowac sie