Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On kocha inną dziewczynę, a ja kocham jego.

Polecane posty

Gość gość

Jak z tego wyjść całą bez złamanego serca? :/

Gość gość
jak cos jest miedzy wami to na spokojnie poczekac co bedzie bez zadnych nerwow i g***townych ruchow a jak on ciebie tak naprawde nie kocha a ty jestes zdesperowana to dac mu spokoj.niech idzie do tamtej

Gość gość
Dałam mi spokój zniknelam mi całkowicie z oczu. Pewnie się z tego ucieszył. A sumie może nawet nie zauważył mojego zniknięcia, bo on w ogóle ogólnie mnie nie zauważa :/

Gość gość
A ja mam taka sytuacje, chłopak w którym się zakochałam rozstał się ze swoja dziewczyna, ona go zdradziła i porzuciła. Ja patrzac na to jak on cierpi, jak bardzo za nią tęskni i wierzy ze ona do niego wróci ze bąda razem wspieram go i kibicuje mu bardzo zeby odzyskał swoje szczescie. Ja wtedy znikne, wiem że ze złamanym sercem ale niech on bedzie szczesliwy, to dla mnie najwazniejsze.

Gość gość
Daj spokój, odejdź, zapomnij!

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji. On mnie zostawił i wrocił do byłej, ale utrzymuje ze mna kontakt. Nie ma żadnych deklaracji z jego strony a ja głupio tracę czas, bo go kocham i tak to czekanie trwa już kilka lat.

Gość gość
Czy wy, kobiety potraficie się same szanować ? Czekacie na ruch faceta, a on potrzebuje tylko seksu od czasu do czasu. Warto tak marnować czas, swoje uczucia ? Co wy z tego macie ? Rozchwianie emocjonalne jedynie. Współczuję obdarzania uczuciem niewłaściwe osoby. To grób emocjonalny i psychiczny na wiele lat. Ale, przecież wy tego same chcecie 🖐️

Gość gość
gość dziś Wytłumacz mi to, jesteś w stanie poświęcić swoje szczęście tylko dlatego, że kochasz? Czekasz już kilka lat, a co będzie jak on nigdy do Ciebie nie wróci? Nie pomyślałaś o tym, że możesz przegapić miłość swojego życia i zostać samotną rozgoryczona kobietą?

Gość gość
A kim Ty dla niego jesteś autorko?

Gość gość
Gość dziś 13.38 - mam całkiem sporo lat. Koleżanki w moim wieku już mają rodziny. Koło mnie nie ma mężczyzn. On był pierwszym i ostatnim. Różne rzeczy złożyły się na to, często nie mamy wpływu na to jak układa się nam życie.

Gość gość
Mamy wpływ na to, jak układa się nam życie. Na to akurat wpływ mamy. Dlatego w życiu nie pozwalamy się nie szanować :P

Gość gość
Miłość do kogoś nie jest nie szanowaniem się. Brak szacunku do siebie to np. uprawianie seksu za pieniądze z facetem który nas brzydzi.

Gość gość
Albo desperackie skomlenie o ślub u faceta, który nie chce się żenić. To jest brak godności i upadlanie się.

Gość gość
Miłość jest czymś unikalnym, to cenny dar, ktorego nie kupi się ani nie sprzeda. Jaki szacunek ma mężczyzna otrzymujac Twój dar lecz kochając inną? Gdyby szanował Twoje uczucia dałby Ci wolność, pozwolił o sobie zapomnieć a tak jest egoistą bo wykorzystuje Twoje uczucia.