Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Były szuka ze mną kontaktu po kilku latach

Polecane posty

Gość gość

nie ma juz mojego numeru telefonu więc próbuje się dowiedzieć o mojego facebooka, albo maila, a że raczej nie mamy wspolnych znajomych bo jestesmy z innych miast to wypytuje sie o to moja kolezanke... Jak myslicie o co mu chodzi? Jak spotkalismy sie latem o tez cos probował zagadywać do mnie ,ale powiedziałam,ze sie spiesze i tyle mni widzial... Podał kolezance maila do niego zebym napisała, ale ja nie mam zamiaru bo jakoś nie chcialabym sie z nim wiazac, poza tym mam teraz kogos Ale jestem ciekawa po co on to robi po kilku latach? On jest 15 lat starszy, był po rozwodzie juz jak kiedys bylismy ze soba, teraz nie wiem czy kogos ma czy nie, wiem,ze z kims był przez ten czas, ale teraz pewnie jest sam skoro szuka kontaku, nagle sobie uswiadomił, ze chce sie żenić i desperacko kogos szuka czy o co moze chodzic? czy chce kogos wybzykaz w lozku? Jak pisałam ja do niego nie mam zamiaru nawet pisać, ale jestem ciekawa jego motywow

Gość gość
to go ku/rwa zapytaj o to :O z reguły facet wraca bo żadna inna go nie chciała i przypomina sobie o tej co za nim szalała

Gość gość
Gość 9 28 dokładnie popieram

Gość gość
Nie mam zamiaru go pytać bo nie chce jednak sie z nim kontaktować, szczegolnie, ze kogos mam :P Poza tym to juz przeszłość dla mnie... Nadal jest przystojny jak na swoje lata, ale jednak to bez sensu Najlepsze, ze rozstalismy sie z nienajlepszych stosunkach bo go wtedy zdradziłam i on mnie zwyzywał itd A teraz nagle szuka kontaktu, zdziwiło mnie to, ze przystojny facet na stanowisku sobie nie potrafi ulozyc zycia , choc napewno miał jakieś tam dziewczyny w miedzy czasie

Gość gość
A czy za nim szalałam... to chyba przesada, choc bylismy razem kilka lat. rozstalismy sie kiedy miałam 23, teraz mam 28, a on już ponad 40. Nawet milo wspominam nasz zwiazek, ale dla mnie to juz jest zapisana karta, tzn przeszłość do ktorej nie chcialabym wracac, znow jezdzic do niego na wies, albo chodzic do jego rodziny, to byloby jak powrot do przeszlosci. On ma niezla prace, wybudowany dom, jest przystojny, wiec zle bym z nim nie miala, ale nie kochałam go, tzn moze kiedys kochałam, ale skoro go zdradziłam tzn ze czegos mi brakowało

Gość gość
co prawda kolejni partnerzy, a miałam ich ze 20, bzykali mnie lepiej, ale za to byli biedni i na wakacje jeźdizli nad Bałtyk :(

Gość gość
09:44- podszyw :P

Gość gość
Skoro jesteś ciekawa to go zapytaj. Jeśli nie chcesz go pytać to skąd, Twoim zdaniem, obcy ludzie na anonimowym forum mogą to wiedzieć?

Gość gość
mój mnie zostawił rok temu bo jak oswiadczył spotkał miłość i nie mozemy być razem. I co? po roku nagle tęskne maile ze to jednak mnie kochał, że tamta to już przeszłość itd itp. No i oczywiśćie najdłuzszy mail poswięcony temu ze z nikim nie było mu tak dobrze w łozku. Czyli nie tyle tęskni, co chciałby zamoczyc

Gość gość
ale może być tak, ze zrozumiał ze czas sie stabilizowac, z żadną inna nie wypaliło i mysli, że jak wam nie było źle kilka lat to może cos z tego bedzie

Gość gość
09:52- tez tak mysle :) ale jak pisałam chociaz nie byłoby mi z nim źle dla mnie to zakmniety rozdzial w zyciu, poza tym mam innego faceta tez nie wiem jak sie nam ulozy, ale mimo wszystko Swoja droga ciekawe dlaczgeo czasem faceci soboe przypominaja po takim czasie... Przez te kilka lat jeszcze probował wrocic. potem była cisza ( pewnie wtedy kogos mial) ,a potem po 2 latach szukał kontaktu ni z tad ni z owąd... Ale to dziwne, ze z nikim mu sie nie udalo, naprawdę dziwne bo jest jest to zly facet do zycia no i taki raczej ogarniety zyciowo

Gość gość
* nie jest zły facet do życia- miało być

Gość gość
Z doświadczenia, ale nie mojego - były mąż jednej babki tak szukał z nią kontaktu, bo chciał do niej wrócić. Kazała mu spadać i wtedy przypomniał sobie o drugiej byłej żonie i ta druga go przyjęła, pogodzili się :-P

Gość gość
10:38- nie no, ja sobie zdaje sprawę, że mogl też szukać szczescia u innych byłych... On zreszta miał troche tych zwiazków za sobą no i był żonaty ,ale to bardzo dawno zanim się poznalismy Wiem, ze był z jedną taka ładną dziewczyną, ale nie wiem co się z nią stało ?