Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Michał 23

Brak czasu czy brak miłości ???

Polecane posty

Gość Michał 23

Witam, Mam 23 lata, moja dziewczyna 22 lata. Jesteśmy ze sobą od pół roku. Zazwyczaj to ja inicjuję każdą rozmowę sms.. Ale do rzeczy. Ostatnio wyjechała na 5 dniowe zimowisko, bo studiuje edukację wczesnoszkolną.. wyjechała z dziećmi i moimi kolezankami jako opiekunami zimowiska. Przed zimowiskiem ostrzegała, mówiła , że może mieć mało czasu i nie bedzie duzo pisała.. ale jak bedzie miala chwilke to zawsze sie odezwie. I będac na zimowisku okazalo sie ze odzywa sie rano a wieczorami to mnie szlak trafia bo napisze jej sms, wiec jak nie odpisuje to mysle że jest zajeta a okazuje sie ze siedzi na fb na czacie.. a nie ma laptopa wiec wchodzi z telefonu.. wkurza mnie to dlaczego mnie tak olewa.. jak jej zwrocilem uwage to napisała, że siedzi i rozmawia o zimowisku z innymi opiekunami... wiem, że napewno mnie nie zdradza.. to wykluczam.. ale boję sie ze cos jest nie tak.. mówi że teskni za mna, że źle jej beze mnie ale jak ma czas to nie szuka kontaktu... ach :( tak ją mocno kocham i nie wiem co dalej.. proszę o pomoc Was drogie dziewczyny... co zrobić jak ktos jest dla CIebie całym swiatem... a Ty dla niego może jedynie zapełnieniem dziury w wolnym czasie albo prestiżem przed kolezankami ze ma sie kogos kto tak strasznie Cie kocha....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować