Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moni 27

Pytanie do facetów

Polecane posty

Gość moni 27

Witam. Mam pytanie jak byście zareagowali gdyby wasza dziewczyna miała dość roznegliżowane zdjęcia z urlopu czy innych sytuacji.

Gość gość
zalezy komu wysyla, mi moja dziewczyna wysyla.. i tez taka kolezanka ktora poznalem kiedys w pociagu

Gość gość
Pytanie kto jej te zdjęcia robił, bo jeśli nie ja i nie są to samojebki, to poczułbym niesmak. Drugie pytanie brzmi po co jej to? Normalni ludzie raczej nie robią sobie takich zdjęć, bo i po co? Robią to na ogół zakamuflowani ekshibicjoniści którzy wysyłają później te fotki innym.

Gość moni 27
Zdjęcia są ogólnie z wakacji robione przez znajomych

Gość gość
A co to znaczy roznegliżowane? Bo jak w bikini na plaży to spoko;)

Gość gość
Wiele osób i kobiet i facetów ma dosyć swobodne fotki z urlopów, ale jak ich się nigdzie nie zamieszcza ani nikomu nie przesyła to nie widzę problemu:P

Gość moni 27
to nie chodzi o rozsyłanie zdjęć po prostu na wyjazdach robiliśmy sobie i raczej w grupie znajomych wszyscy je mamy.

Gość gość
To tylko znaczy że głupi jesteście i tyle.

Gość gość
Zdjęcia z wakacji na ogół są roznegliżowane, bo ciężko byłoby kąpać się w morzu w ciuchach :) Pytanie co te fotki pokazują, jak obmacują cię na nich koledzy, albo robisz jakieś dwuznaczne pozy i czynności, to może to zostać źle odebrane.

Gość moni 27
no właśnie tego się obawiam fotki naprawdę są różne wygłupy na plaży i poza itp. jak to w gronie przyjaciół.

Gość gość
Jak na tych fotkach nie łasisz się do kolegów to chyba nie powinno to przeszkadzać, no chyba że twój facet jest wyjątkowo przewrażliwiony lub sam jest bardzo cnotliwy.

Gość gość
Odpowiedz sobie na pytanie czy identyczne fotki z twoim facetem i jego wygłupami z koleżankami by ci przeszkadzały czy nie;)

Gość moni 27
Mi raczej by nie przeszkadzało ale nie wiem co on sobie pomyśli .

Gość gość
Wygłupy w gronie przyjaciół też mają swoje granice, znałem taką laskę co do wygłupów wakacyjnych zaliczyła to że bzyknęło ją 6 kolesi na raz, też nie widziała w tym nic złego... ot zwykłe wygłupy w gronie przyjaciół :P

Gość gość
Skoro zastanawiasz się jak zareaguje na te zdjęcia, to chyba jasne że sama wiesz że one do "normalnych" zdjęć się nie zaliczają, bo gdyby to były zwykłe foty w gronie przyjaciół to nie miałabyś takich dylematów, więc musisz mieć sporo na sumieniu skoro tak się ich obawiasz :)

Gość moni 27
No aż tak nie było ale .

Gość gość
no a co w tym zlego? super zabawa :)

Gość moni 27
no sama nie wiem orgii nie było ale jak mówiłam wygłupy to i owszem.

Gość gość
Ale...? Masz coś na sumieniu, oj masz i boisz się że chłopak się o tym dowie ;)

Gość gość
Kwestia co uważasz za wygłupy, jeśli na fotkach jesteś półnaga w towarzystwie kolesiów i dajesz się im obmacywać, wkładać łapy w majtki, itd... to bez obrazy, ale normalny facet cię przekreśli, bo kobieta powinna się szanować i znać granicę wygłupów. Kwestia jakie twój chłopak ma wartości i zasady, dla jednego może to być nic wielkiego, dla drugie coś co skreśli cię definitywnie.

Gość moni 27
No wiesz na fotkach z plaży to raczej trudno w ubraniu więc w większości bez . Tak samo z działki.

Gość gość
up

Gość białapara
Wszystko zależy od faceta i jacy to przyjaciele są z Tobą na tych zdjęciach, czy Twój facet zna tych ludzi, poza tym jeśli na tych zdjęciach całe towarzystwo jest w takiej samej sytuacji to takie były wakacje, jeśli boisz się, że jemu się nie spodobają to mu ich nie pokazuj, pojedźcie w tym roku na wakacje i zróbcie sobie takie fotki i za jakiś czas pokaż mu te stare. trudno jest coś radzić jak się nie zna ani Ciebie ani Twoich znajomych ani także Twojego faceta. znam także takie przypadki gdzie takie zdjęcia były okazja do super sexu, poza tym jeśli lubisz nagie klimaty to zakładaj profil na portalu pl.zbiornik.pl i się nimi chwal :) udanego pozowania :)

Gość moni 27
No właśnie obawiam się że w konfrontacji z moimi znajomymi chłopak się zrazi do mnie. Ogólnie dobrze się z nim czuję podoba mi się. Po za tym prędzej czy później pójdę gdzieś do znajomych i może to wyniknąć. Tak naprawdę to chciała bym aby się oswoił z całym towarzystwem i zaakceptował ich i mnie

Gość gość
Nie licz na to że facet zaakceptuje twoich kolegów, każdy inny facet będzie postrzegany jako rywal i sumie nie ma w tym nic dziwnego, ty zapewne też nie chciałabyś aby twój chłopak bawił się ze swoimi koleżankami.

Gość moni 27
Nie tylko kolegów . Nasza paczka to dwie pary i dwie singielki . Dziewczyny w tych związkach to moje stare koleżanki.

Gość gość
nijak, pewnie patrzyłbym w nią jak w obrazek