Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy facet który ma 28lat i wygląda na nastolatka ma szanse na miłosc

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
witam cie kolego powinienes dazyc do poznania i stworzenia zwiazku ze studentka 2 roku to dobra roznica wieku a z wygladem tez bedziecie do siebie pasowac

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
wyglądam strasznie młodo z twarzy mimo, że mam zarost nic się nie zmieni w tej kwestii. Czy jest szansa czy tylko samotność zostaje

Gość gość
To zależy czy z wyglądem przystojnego nastolatka czy klasowego paszczaka z liceum:D

Gość gość
Może "nastolatek" chyba że na babe wygladasz.

Gość gość
gość dziś normalnie wyglądający z twarzy nastolatek bez defektów z prostymi zębami, bez odstających uszów

Gość gość
Im młodszy tym slodszy ;) Szanse ma każdy, ale jesteś jeszcze młody wiec nie masz się czym przejmować ;)

Gość gość
ale kobiety chcą męskich a ja wyglądam jak nastolatek co teraz zrobić? Tyle że takich nie chcą

Gość gość
Prawde mówiąc mnie osobiście nie podobają się tak młodo wyglądajacy faceci, ale na pocieszenie powiem Ci, ze znam takie dziewczyny co takich uwielbiają :) Także pewnie kogos znajdziesz, ja tam wolę facetów pod 40stke ,a jestem w Twoim wieku, ale to ja.. A upodobania sa różne. Mam kolezanke co ma chyba 4 lata mlodszego faceta

Gość gość
Na złe kobiety trafiasz. Można być męskim a wyglądać na naście lat. Sama byłam kiedyś z takim. Ciagle wyganialam Go do łazienki, bo zarost Go postarzal... Sam widzisz, że każdy znajdzie kogoś kto zaakceptuje Go tym kim jest

Gość gość
Poza tym skoro wyglądasz tak młodo to możesz celować albo : do młodych dziewczyn, które sama mają 17, 18 lat, albo do kobiet po 35 roku zycia, one często wolą młodszych

Gość gość
ludzie mi nie wierzą że jestem w tym wieku dają mi 20lat

Gość gość
20-latek przeciez też może sobie kogoś znaleźć więc nie marudź, masz większy wybór wśró młodych dziewczyn, idź do klubu i poderwij jakąś licealistkę, albo studentkę z pierwszego czy drugiego roku i juz :P Ale masz problem... Jak jestes w miare przystojny i pewny siebie to dasz rade

Gość gość
gość dziś starsze nie chca młodszych a ja jestem dojrzały do poważnego związku

Gość gość
Zresztą taki Justin Bieber też wygląda jak nastolatek i ma powodzenie jak cholera :P Tylko on z tego zrobił atut, Ty też zrób, ważne jest to czy jestes przystojny, jeśli tak to możesz poderwać wiele dziewczyn

Gość gość
małolaty mnie nie interesują wolałbym w swoim wieku jakąś kobietę

Gość gość
nie mam budowy ciała jak nastolatek ale twarz dziecko

Gość gość
A i jak chcesz sie postarzyć to: wiekszy zarost czy delikatna broda, plus masa ciała na siłowni, plus może trochę opalenizny? Ale nie za duzo! i ciuchy bardziej męskie typu jakies marynarki, moga byc luzno rozpiete, do tego zegarek jakis drozszy, skorzane buty, fajna koszula i juz

Gość gość
gość dziś dłuższy zarost nie pasuje do mniea po drugie wyglądałbym jak zaniedbany

Gość gość
czy jest szansa poderwania kobiety w wieku 23-28lat na wyglądam nastolatka?

Gość gość
gość dziś ostatnio mi oczko puszczała atrakcyjna ok 17stka

Gość gość
A dlaczego nie chcesz młodych dziewczyn? Przecież są atrakcyjne, a można znaleźć też poważnie myslącą o życiu... Wiesz, zwykle dziewczyny dojrzewaja psychicznie szybciej wiec to nie musi być wcale ktos niedojrzaly

Gość gość
gość dziś ale mnie pociągają starsze mało tego myślą przyszłościowo i chcą założyć rodzine a z taką małolatą będę się cackać z 10lat i nic z tego nie będzie :/

Gość gość
i co nie ułoży mi się dalej będe sam po 30stce

Gość gość
gość dziś ja nie mam czasu na związki pół roczne czy miesięczne

Gość gość
odświeżam

Gość gość
odświeżam

Gość gość
Pewnie, że masz szansę znam nawet takiego 29 letniego "gówniarza" i ma 26 letnią dziewczynę. Mam też kumpla, który oprócz młodej twarzy jest niski a jak ma nałożoną czapkę to wygląda jak gimnazjalista :D ale żonę ma. Poza tym są też dziewczyny, które również wyglądają młodo oraz takie, które lubią chłopięcy wygląd. Moim zdaniem nie ma o co się martwić.

Gość gość
Ja lubię facetów o młodych twarzach. Sama taką mam, więc nie wiem czy to dobrze, ale może lepiej wyglądać jak para nastolatków niż jak syn z mamusią/córka z ojczulkiem :D