Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panie ze żłobka wstawiaja zdjecia na fb

Polecane posty

Gość gość

dzieci które sikaja na nocnik bez majtek co wy na to?

Gość gość
zgłosilabym do dyrekcji tego żłobka, że nie życze sobie, aby takie zdj byly robione dzieciom. Zgłoś to jak najszybciej! Zareaguj!

Gość gość
Zwruc uwagę. Ze nie chcesz aby twoje dziecko było wystawiane. I tyle. Masz prawo

Gość gość
Ale to jest jakas masakra. Jak można takie cos zrobić? Takie intymne chwile wrzucać na portal spolecznosciowy? Przeciez te zdjęcia zostaną już w necie na zawsze. Tyle się mowi o tym aby nie dawac na fajsa zdjęć kompromitujących dzieci.

Gość gość
Po co komu te zdjęcia potrzebne. Tylko pedofile patrzą na to. Wiedza ze dzieci wzyvcane i wchodzą na takie strony

Gość gość
Absolutnie nie możesz się na to godzić. Poza tym przy przyjęciu dziecka do żłobka powinnaś podpisać pisemną zgodę na upublicznienie wizerunku swojego dziecka. Jeżeli nie podpisałaś to robią to niezgodnie z prawem. I mam na myśli np. wrzucanie zdjęć na stronę internetową żłobka z zabaw muzyczno - ruchowych, stolikowych itp., a nie zdjęcia, na których siedzą na nocniku. Wiem co piszę, jestem nauczycielem w szkole. Każdego roku rodzice na pierwszym zebraniu podpisują taką zgodę, która obowiązuje przez cały rok szkolny.

Gość gość
Ja przy zapisywaniu dziecka do przedszkola dostałam karteczkę czy wyrażam zgodę na publikację wizerunku mojego dziecka na stronie internetowej dałam ze nie ty autorko nie dostałaś takiego czegoś?