Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak przeżyć wieczór kawalerski

Polecane posty

Gość gość

Jestem typem cichej zazdrośnicy i czuję ukłucie w sercu, bo wiem, że na wieczorze kawalerskim mojego narzeczonego będą jakieś laski. ufam mu, bo wiem, że nie posunie się do niczego, ale zrozumcie, że pojawia sie ukłucie zazdrości na myśl o rozbierających się laskach przez moim przyszłym mężem. on o niczym nie wie - to niespodzianka przygotowana przez jego kumpli. nie chcę mu niczego zabraniać, ale naprawdę czuję się z tym bardzo źle... :( nie mam wysokiej samooceny. w tym dniu będę miała swój wieczór panieński, ale boję się, że myślami będę gdzie indziej. proszę, pomóżcie mi - jak sobie z tym poradzić psychicznie? po prostu nie chcę się zamartwiać, a nie jestem typem osoby która mówi "jak Ty tak, to ja zrobię jeszcze gorzej" tym bardziej, że to nie jego pomysł. doradzicie mi coś, żeby trochę uspokoić nerwy?

Gość Matylda

Ja się nie stresowałam na wieczorze kawalerskim mojego chłopaka, bo ja w tym samym momencie też miałam wieczór panieński. On poszedł z chłopakami na strzelnicę progun we wrocławiu, a my też byłyśmy we wrocku w spa i potańczyć potem.