Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od kiedy partner wie o ciąży oddala się ode mnie

Polecane posty

Gość gość

Tłumaczy to tym, że jest przejęty, albo zmęczony. Co chwile się na mnie irytuje i wynajduje sobie zajęcia aby nie spędzać czasu ze mną, przykładowo chodzi spać wcześniej. Czasem mnie przytuli i cmoknie. Muszę się go zapytać czy mnie kocha, bo sam tego nie mówi. Unika seksu, mówi że jest zmęczony, nie dotyka mnie już i nie pieści. Dzisiaj po tygodniu abstynencji wszedł we mnie, ale tylko dlatego bo miał akurat wzwód. Po 5 minutach skończył i tyle... nawet nie było gry wstępnej. Robił tak by jak najszybciej dojść i tyle, mój orgazm go nie interesował :( Ale podłe to życie...

Gość gość
Współczuję. .niestety przechodzę przez to samo..psychicznie wysiadam..temat ciąży to u nas temat tabu...wszystko się zmieniło, czuje jak on zaczyna się oddalać, wymyśla zajęcia byle nie przebywać ze mną. .nikomu nie mówiliśmy o ciąży jakby wkrótce miała się rozpłynąć...jestem wyczerpana i samotna..

Gość NobodyImportant
Lipa celuje w kobiety z dziećmi. Pozdrawiam.

Gość gość
Możliwe, że nie oswoili się jeszcze z myślą o tym, że niedługo zostaną ojcami. Nie tylko wasze życie się zmienia, ale także ich. Poza tym w takim czasie przy nieplanowanej ciąży u mężczyzn może pojawić się strach przed uprawianiem seksu. Musicie z nimi poważnie porozmawiać, bo nie jesteście tylko same w ciąży, ale zaczynacie tworzyć rodzinę. Mój partner też na początku nie mógł przyswoić myśli o pełnej zmianie naszego życia, potem to się ustabilizowało. Teraz mamy żywiołowego i wesołego 3-latka, który jest oczkiem w głowie swojego taty.

Gość gość
a ciaze planowaliscie,czy tylko ty planowalas,bo jezeli to nie byla wspolna decyzja to sie nie dziw 🖐️

Gość gość
Musicie z nimi poważnie porozmawiać, bo nie jesteście tylko same w ciąży, ale zaczynacie tworzyć rodzinę. xxx uwielbiam takie naiwne rady

Gość gość
Dziwne zachowania Kiedy ja dowiedziałam się o ciąży a nie była planowana cieszylismy się najbardziej na świecie. Z łóżka nie wychodzilismy wcale . Przecież ciąża to nie choroba . Psuć zaczęło się dopiero kiedy dziecko było na świecie i zaczęło się zmeczenie obowiązki wiecej potrzeb finansowych i w tym chyba był największy problem.

Gość gość
Polecam perfumy z feromonami od Cobest ;) Dodadzą pewnosci siebie i sprawią że druga osoba będzie Tobą zainteresowana ;) Zaufanie w płynie :) Polecam zapach Kaoru https://www.sklep.cobest.pl/Pure-Crystal-Kaoru-z-feromonami,p,59 inspirowany Versace Bright Crystal :) 50 ml, długo się utrzymują ! Dla mnie rewelacja!