Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fascynatka20

Closed swinging. Co o tym myślicie? Jakie macie doświadczenia z tym związane?

Polecane posty

Gość Fascynatka20

Cześć. Otworzyłam ten temat, ponieważ wraz z moim partnerem zastanawiamy się nad taką formą swingingu. Jesteśmy ze sobą już 4 lata, chociaż jesteśmy bardzo młodzi. Kochamy się bezgranicznie, jednak chcielibyśmy spróbować czegoś innego i ani ja go, ani on mnie do tego nie namawia. Kiedyś rzuciłam propozycje, a on stwierdził, że o tym czytał. I tak od słowa do słowa zaczęliśmy się nad tym zastanawiać. Jednak oboje mamy wątpliwości związane z tym, że coś może pójść nie tak, że będziemy się krępować lub cokolwiek innego. Opowiecie i swoich doświadczeniach lub co o tym myślicie? Z góry bardzo proszę o to, żeby nie wypowiadał się osoby, które nie widzą co to jest i chcą krytykować :) Pozdrawiam E.

Gość gość
W takim razie załóżcie konto na http://m-zbiornik.prv.pl jako para i szukajcie na forum klubów bądź parek o takim samym zainteresowaniu, ale już doświadczonych :)

Gość gość4imp
Czyli co. Idziesz na taka impreze i znikasz w drugim pokoju z innym facetem, a Twoj facet ma tego swiadomosc, bo siedzi w salonie? Chyba od razu zrobilabym sie sucha niestety. :O

Gość gość
Wydaje mi sie, ze troche zbyt krotki staz zwiazku, a co za tym idzie, maly bagaz wspolnych doswiadczen, by byc pewnym, ze to nie bedzie mialo negatywnych skutkow.

Gość gość
Dziwna to miłość.Dzielenie się żoną. , mężem. Cztery lata i już znudzenie?To po co wchodzić w związki? Po co przysięgi, obietnice.O c***a rozbić taką"miłość".

Raczej miałam na myśli para dla pary. Jesteśmy swoimi "pierwszymi" partnerami. Chcemy poznać smak czegoś innego, a nie chcemy się zdradzać gdzieś po kątach.

Wiecie w naszym mniemaniu to co być może zrobimy jest lepsze. Ludzie są ze sobą a po kilku latach się zdradzają. Po co? Zdrada cholernie boli, a jeśli dzieje się to za zgodą obojga w tym samym czasie, patrząc na to z perspektywy stricte cielesnej to nie jest to zdrada. Żadnych uczuć, sama przyjemność.

Gość gość
zboczony transyztor

Gość gość4imp
Wiesz co. Ja sie nie zgodze. Sama swiadomosc, ze facet, ktorego uwielbiam wlasnie "robi przyjemnosc" z inna, sprawilaby, ze wzielabym noz kuchenny i poszatkowala mu fiuta jak marchewke. Zazdrosna bywam. :( Lepiej niech zdradzi i zebym sie nie dowiedziala. 😴 Jestes gotowa na konsekwencje?

Gość gość
jebać tranzystora :( :classic_cool:

Gość gość
też chodzę na zamknięte baseny closed swimming :classic_cool:

Oczywiście, że jestem. Ale jestem też świadoma jak bardzo się kochamy, jacy jesteśmy w siebie zapatrzeni. Nic ani nikt nie jest w stanie zepsuc tego co jest między nami. I wiem, że dla niektórych to jest niewyobrażalne co chcemy zrobić. Jesteśmy o siebie zazdrośni, ale jeśli oboje się na taki układ godzimy to co? Nasz związek nie ma sensu? Nie przesadzajmy. Jesteśmy tylko ludźmi. Ponad to temat seksu z inną para nie jest taki "hop siup". Długo, bardzo długo o tym już rozmawiamy.

Gość gość
stek bzdur :D:D:D naiwna laska i tyle :D:D:D puszczac sie i jeszcze zachowac faceta :D:D.. chlopak tez pewnie lubi k***sy obciagac :D:D

Lepiej, żeby poszedł gdzieś na imprezę i obmacywał inna, patrzył jej w oczy, rzucał słodkie słówka żeby ją przelecieć? To jest właśnie nie fair. A jeśli odbywa się to tylko i wyłącznie żeby osiągnąć przyjemność, bez zbędnych podchodow tak jak w romansie, jest 1000% razy lepsze. Nie zastanawialiscie się nigdy nad tym, że w związku chodzi przede wszystkim o światopogląd, osobowość, charakter? Wtedy kiedy jesteś w stanie opowiedzieć mu/jej o swoich największych błędach, lekach i pragnieniach... wtedy kiedy jesteś mu/jej w stanie pokazać się od tej najgorszej czy też ze tak powiem nieosiągalnej dla innych strony. Wtedy można nazwać to miłoscia. Kiedy wiesz, że mimo wszystko Twój partner Cię akceptuje. Zblizenie między Wami wtedy nabiera innego znaczenia. A między Tobą a kimś innym jest tylko SEKSEM - niczym innym. Bo czym tak naprawdę jest związek jak nie poświęceniem komuś swojego umysłu. Ciało to tylko ciało i jeśli ktoś skupia się tylko na nim... to jest dla mnie niezrozumiałe -nawet już abstrahując od tematu swingowania.

Gość gość
to jest konkubinat :classic_cool: oby cie zarazili Hivem :)

Gość gość
:) skoro jestes beznadziejna i takl cie zdradzi mimo swingowania zacznie szukac kobiety nie dzifki od swingu :)..

Dajcie spokój, serio? Jest tyle osób, które to robią! Wszystkich będziecie wyzywac? Rynsztok.

Gość gość
13,38 debilko piszesz ze czy lepiej zeby poszedl na impreze i obmacywal inna , nie lepiej normalni ludzie kochajacy sie , nie piepsza sie z innymi i nie obmacuja i nie zdradzaja , wasz zwiazek nie ma nic wspolnego z miloscia , a ty jestes k***a a twoj niby facet to dno jestescie siebie warci

Gość gość
no dokładnie rynsztok z wadzajny ust i o***tu :classic_cool: sobie robisz jak kazdy w takim syfie chopak odejdzie do innej i tak i nie ma co się kurfiić :) zapamięta cie jako szmate :( łudzisz się ze tak nie bdzie :P.. i decydujesz na zboczenia

Gość gość
rynsztok to ty jestes autorko

Ha! Serio? Nie jestem tu po to żeby słuchać jaka to ja kurwą jestem. Podałam przykład ludzie ;) nie twierdzę, że kiedykolwiek on czy ja będziemy coś takiego robić! Uspokojcie się proszę, bo to naprawdę nie ma sensu. Nie założyłam tego tematu, abyście mnie ukamienowali :) Jeśli znajdzie się ktoś to wniesie coś mądrego do rozmowy to chętnie odpisze. Na razie miłego dnia Wszystkim :)

Gość gość
baby sa naiwne mysla ze na sile kogos zatrzymaja :D:D:D chlopak se porpubuje zr**** inne i ciebie i tego kolesia pozniej zostawi dla innej kobiety :( zycie .... malzenstwa tak robia pary i rozpadaja sie tak czy siak :P

Gość gość4imp
Fascynatka wyzwiska na Kafe to normalka. ;) Nie przejmuj sie. ;) Jednak rozmowy to nie sa fakty. Isnieje mozliwosc, ze mimo licznych rozmow i zgody, po fakcie przyjdzie niesmak. Obietnice "nie bede zazdrosna-y" nic nie znacza. Jakbym kogos kochala- nie wyobrazam sobie, ze rznie inna du=pe. :O

Gość gość
ale ciebie moze rznąć z kolegami? hipokrytki facetem sie nie dzielic ale juz swoimi trzeba otworami to chetnie :D:D

Gość gość
Gdybym miał żonę mógłbym ją oddać innej kobiecie ale facetowi nigdy.

Słuchajcie ja o tym wszystkim wiem. Gdyby to było takie proste ludzie decydowaliby się na to. Dlatego cały czas się zastanawiamy ale nie jest to jedyny temat, który jest u Nas w domu poruszany. Nie chcemy już teraz, w tym momencie! To nie jest temat przewodni.

Sama wiem po sobie, że kiedyś wcale by mi to do głowy nie przyszło. Ba! Nawet nie chciałabym w tamtym okresie o tym słyszeć. Zgorszenie! To słowo chyba byłoby najmniej kontrowersyjnym. Ale ludzie zmieniają poglądy. Dlatego chcę spróbować. Chce dowiedzieć się jak to jest u innych z taką "formą rozrywki".

Gość gość
w siedmiu cie dopadna az bedziesz blagac o łaske :P chlopka moze tez zgwałcą albo w kącie będzie trzepal pod to co z tobą robią :( wystarczy iść ich witać i zaczepiać takich którzy nie zabrali kozy ze soba :D najbardziej wyposzczeni jaja im puchna i az sie domagaja