Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc009

Czy mój organizm sobie wmawia ciąże?

Polecane posty

Gość Gosc009

18 dni temu z moim partnerem popłynęliśmy ( dzien po okresie) i teraz mój organizm troche poszalał... Półtorej tygodnia pózniej zaczęły sie mdłości ale mam problemy z żołądkiem wiec zwaliłam to na to ( chociaż nie milam biegunki) po paru dniach ustało. Ale pobolewanie podbrzusza jak było tak zostało do teraz. Pare dni pózniej zaczęły mnie bolec plecy co jest dość dziwne bo nigdy mi sie to nie zdarza i zaczęły pobolewac delikatnie piersi ale ze mam duży biust to zwaliłam to na to ze moze stanik mnie uwierał czy cos... Ale od 3dni to mam wrażenie ze ktos mnie szczypie po sutkach, podbrzusze boli dalej, niedobrze mi. Nie mowić o tym ze ide spc zmęczona i budzę sie jakbym spała pół godziny... Robiłam test 12 dni po i 15 ( wiem ze wcześnie) cykle mam nieregularne raz 28 dni a ostatnio 35-40dni. Zastanawiam sie co sie dzieje...

Gość gość009
Oba testy oczywiście negatywne

Gość gość
A my razem z Tobą się zastanawiamy,.... po co robisz testy skoro sama wiesz, ze na nie jeszcze za wczesnie?

Gość gość
Wmawiasz sobie.

Gość poli32
też mi się wydaje,że sobie wmawiasz...i się nie denerwuj bo okres ci się kompletnie przesunie