Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agnieszka3335

zycie od nowa 35plus

Polecane posty

Gość agnieszka3335

czy znacie osoby,ktore ulozyly sobie zycie po 35rz (w sensie poznaly partnera, zalozyly rodzine)?bo ja trace wiare... :(

Gość gość
no powiem ci ze tez mam tyle lat i zaczynam od nowa i już 1,5 roku jestem sama i tez trace nadzieję

Gość gość
Tak - ja sama. Moje małżeństwo rozpadło się po 10 latach, a po pół roku poznałam super faceta, z którym jestem do dziś, właśnie stuknęła nam 9 rocznica :)

Gość gość
Zaczynają się mną interesować młodsi a ja myslę że to jakieś musza być żarty:-(

Gość gość
a gdzie poznałaś tego super faceta? i czemu to tylko facet a nie mąz?

Gość gość
Ha ha, mną też zainteresował się młodszy,AŻ O 8 MIESIĘCY ;-)

Gość agnieszka3335
najbardziej boli mnie to,ze na dziecko zostalo niewiele czasu. jak poznalyscie wowczas swoich partnerow? bo mnie chyba tylko internet pozostal,a niewiele ciekawego o tym czytam:(

Gość gość
ale powiem wam dziewczyny że mi to się chyba już nawet nie chce nowego faceta:-( jestem tak zawiedziona związkami i tak zmeczona tym użeraniam że boje się ze moje negatywne nastawienie do facetów dodatkowo ich odstrasza:-( Czas na układanie życia przegapiłyśmy i to jest fakt.

Ja wróciłam do mojego ukochanego w wieku 37 lat, po 5 latach przerwy, ale musiałam sie bardzo napracować zeby namówić go do powrotu.

Gość gość
'dziewczyny' hahahah dobre!!! :D raczej starsze panie :)

Gość agnieszka3335
nie wiem, ale jak pomysle ze za 5,10lat wciaz bede sama...brrrrr. przykre to, ze te ktore sie nie szanowaly maja normalnych facetow, a ja...nie gonilam za kariera, nie przebieralam w facetach. po prostu zylam normalnie,mialam nadzieje ze tez kiedys kogos spotkam,ot tak normalnie. tak sie jednak nie stalo.

Gość gość
Stereotypy. Te co powychodziły za mąż w wieku 20-24 la są w większości już rozwódkami z dzieciakami, inne są same . Każda z nich ma szanse sobie ułożyc życie, bez względu na wiek.

Gość gość
Ja znalazłam w wieku 32 lat

Gość agnieszka3335
ja nie mam kolezanek w mojej sytuacji.wiec tym bardziej mi ciezej. wolalabym byc rozwodka z dzieckiem.

Gość gość
Szczerze? Szanse sa, ale jest bardzo ciezko. Wiekszosc sensownych, porzadnych facetow juz dawno pozakladala rodziny. Przypadkow kiedy fajny, wartosciowy facet w wieku 40 lat jest samotny jest baaaardzo malo. Znam pare osob, ktore weszly w zwiazek po 30stce i niestety wszystkie poznaly faceta w Internecie, w realnym zyciu nie ma na to praktycznie szans.

Ale dlaczego zakładasz że nikogo już nie poznasz? Ja goniłam za karierą, a poznałam miłość mojego życia. Wprawdzie nie doceniłam tego, ale zawalczyłam i wróciliśmy do siebie, mimo ze nie byłam już najmłodsza.

Gość agnieszka3335
bo jezeli w wieku 20lat nikt na powaznie sie mna nie interesowal, to dlaczego teraz? zwlaszcza, ze jak piszecie wiekszosc normalnych facetow ma juz rodziny.

Gość gość
Nie wiem jak to jest, ale nie mam wolnych koleżanek - mam 39 lat. Znam za to sporo kawalerów w zbliżonym lub starszym wieku. Nie wyglądają na zainteresowanych poznawaniem kobiet, chociaż na pewno są hetero ( tylko co do jednego mam wątpliwości).