Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda na temat kobiecej definicji prawdziwego mężczyzny, c***y, frajera,

Polecane posty

Gość gość

frustrata i innych określeń. Kobiety wymyślają sobie określenia: prawdziwy facet, mężczyzna, bohater, które mają zagrać na męskim ego i spowodować kilkusekundowy wyrzut dopaminki, pod te określenia można podciągnąć wszystko co jest kobietom na rękę, czyli oddawanie hajsu z ciężkiego zap*dolu(zapewnienie bytu rodziny), robota tragarza, ślusarza, mechanika, tragarza, organizatora czasu, żywiciela, wibratora. Zaś c***a, frajer, frustrat, mizogin, nienawidzący, nieprawdziwy facet to każdy kto się choć chwilę zastanowi, czy warto dokarmiać pasożyta, bo jeszcze w czasie tej krótkiej chwili refleksji dojdzie do wniosku, że jednak nie warto. Rzeczywiście, jest oznaką prawdziwej męskości wypstrykanie się z kasiory co do grosza, jak ostatni frajer, albo robienie na dziecko jakiegoś tępego patosa.

Gość gość
a znasz jakąś kobietę poza matką?

Gość gość
przecież ten frustrat doskonale zna kobiety i ich typy... w teorii, którą dodatkowo sam sobie wykoncypował :D zmartwię cię, ale życie to nie jest fizyka teoretyczna...

Gość gość
baby to chuje

Gość Evangeline
Fantom :/

Gość gość
To znowu TY? Tym razem cię zidentyfikuję, bo masz nicka i dowiem się kto mnie do cholery stalkuje!

Gość Evangeline
Ups :) dzisiaj wybrałam sobie nick dopiero, używam go ale na innym forum bo do mnie pasuje :p na Kafe nic nie ma.

Gość gość
Niech to szlag!