Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonia87

feromony dla kobiet

Polecane posty

Gość sonia87

Hej dziewczyny mam pytanie czy ktoras z was tego probowała czy przynosi zamierzone działanie ? Pytam z ciekawosc

Gość Basia8633
Jasne, że tak. Ale uważaj bo 90% feromonów to podróbki. Musiałam nieźle naszukać i naczytać się, żeby wszystko posprawdzać i zamówić odpowiednie, działające. Pomagają nie tylko w kontaktach z chłopakiem ale równiez w pracy i na co dzien. dodaja pewnosci ;) Zobacz tutaj, najlepszy sklep, dystrybutor feromonow na Polske, robią badania, to fanatycy sprzedają fero od 16 lat: http://www.feromony.pl/pp/asdngmk2o

Gość gość
Niunia ale pitolisz,jak jestes do zaby podobna to zadne feromony niepomogą no chyba ze trafisz na ropucha:-D :-P

Gość gość
ja mam mydelko z pizmem i niby feromonami i powiem ci, ze jestem po nim jakas inna, smielsza, mam wiecej takiej seksualnej energii? ale moze to placebo, nie wiem.

Gość gość
@ gość dziś Dokładnie! Feromony nie pomogą jak wyglądasz jak ropucha :D Z tego co się dowiedziałam na tej stronie co podała Basia8633 to feromony zwiększają podniecenie o 200% w sytuacjach intymnych, ale musi być już kontekst między ludźmi. To tak jak z suplementami, z samymi suplami nie schudniesz, musisz ćwiczyć i odżywiać się odpowiednio. Feromony to taki wspomagacz osobowości ;) ps.Nie kupujcie czasami tych feromonów na allegro po 20 czy 50 zlotych, nia maja prawa dzialac ;)

Gość gość
bo feromony to tylko delikatny dodatek, same feromony nie uwiodą, niektórzy myślą, że to jakiś magiczny eliksir ale to tylko fakt, który działa dyskretnie, ale działa i polecam. a co do oksytocyny to tylko pheromax oxytrust ją ma.

Gość Anka_89
Feromony dla kobiet, a dokładniej perfumy z feromonami ma w sprzedaży teraz www.sklep.cobest.pl ;) Ktoś powiedział że za 20-50 zł nie będą działały.. Tam jest promocja perfum z feromonami. Tylko dlatego że to nowa firma. Perfumy z feromonami- z oxytocyną wytwarza Chemlab (kielce) więc nawet nie są sprowadzane z Chin :):) Polecam bo naprawdę warto, mi dodają pewności siebie ;)