Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Mój cel to bogactwo i rozwój osobisty

Polecane posty

Dzisiaj porzuciłam wszystkie czarne myśli. Będę teraz myśleć TYLKO pozytywnie i nie przejmować się głupotami. Rok 2016 będzie początkiem nowego życia.

Gość gość
Od piątku do poniedziałku masz pogadanki duchowe u Jacka Adamusa. Jeden z niewielu skromnych, doświadczonych i merytorycznych mistrzów duchowych w Polsce, który przyjmuje gości w Radęcinie. Można połączyć na weekendzie z mistrzem turystykę, dyskusje duchowe. Mistrz ma dużą wiedzę o księgach mistycznych, praktycznie wszystkich, więc coś w sam raz dla prawdziwych pasjonatów. Bardzo spójny system pracy nad własnymi możliwościami.

Niestety rok 2016 był dla mnie dramatem, najgorszym czasem w życiu :o W lutym to się wszystko zaczęło :o Tragedia, nikomu nie życzę piekła przez które przeszłam 🖐️

Gość gość
co ci sie stalo

Gość gość
cześć Studnia :)🖐️

Gość gość
Jak szukałem info na temat tanich lotów i hoteli to przekierowało mnie na bloga www.alivebetter.pl jakiś czas temu i w sumie czytam go regularnie od tamtej pory. Człowiek który prowadzi bloga sam dużo podróżuje, więc w sumie swoim doświadczeniem się dzieli, sprawdzonymi informacjami a nie kopiował treści z innych stron. Fajnie pisze na temat sukcesu, rozwoju, motywacji, a ja akurat byłem na etapie podejmowania decyzji o zmianie pracy i między innymi właśnie porady Rafała mnie do tej decyzji ostatecznie przekonały i to był dobry ruch.

Gość gość
Przykład Studzi dowodzi że pozytywne nastawienie nie załatwia wszystkich problemów. Niektóre problemy są poprostu niemożliwe do rozwiązania. Nie da się z nimi nic zrobić.