Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kululunaululuna

Ciąża?

Polecane posty

Gość kululunaululuna

Witam. Kochałam się z moim m w dni płodne, finał oczywiście we mnie. Planowana miesiączka wypada mi na 28.02. Od jakiegoś czasu zaczęło mnie mdlić, piersi nie bolą mnie tylko ,, ciagną", sutki szczypią albo swędzą i to wszystko raz na jakiś czas. Jajniki też czasem zakłują, macica pociągnie albo mam uczucie bólu okresowego. Ostatnio zaczęło też mi się kręcić w głowie, przestraszyłam się kiedy zatrzymując się na ścianie prawie upadłam w pracy. Nie chce robić testu przed okresem dlatego z czystej ciekawości pytam Was tutaj.Czy któraś tak miała? Czy to może być ciąża?

Gość MamaMloda39
Objawy sa różne. Mnie bardzo bolały sutki mało tego zrobiła Sie wkoło brodawek czerwona otoczka. Swedzialy jakby od środka

Gość kululunaululuna
Kolor brodawek i sutków mam wrażenie, że jest zmienny, natomiast zauważyłam dość widoczną żyłe w obu piersiach odchodzącą od brodawek ku górze ale tylko jak podniose ręce

Gość gość
Za wcześnie na takie objawy,ale większość z was czuje objawy jak tylko gołego chłopa zobaczy

Gość gość
To za wcześnie na objawy no co Ty dziewczyno w jakim ty świecie żyjesz.

Gość gość
Dziewczyno 28 lutego.jesli teoretycznie masz cykle 28 dniowe nie ma takiej możliwości żebyś byla w ciazy juz teraz i czula objawy.poczytaj sobie dokladnie jak to wszystko wyglada ile trwa.jesli w ostatnich dniach uprawialas sex to może juz dojac do zagnieżdżenia jesli oczywiście jajeczko zostalo zaplodnione ale podajesz objawy kilktygodniowej ciazy

Gość gość
Objawy występują po dacie @ więc przestań opowiadać takie bzdury o żyłach i kolorze sutek takie występują znacznie pozniejjjjj