Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Długa miesiączka!

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam 16 lat a miesiączke mam od jakiegoś roku jednak cały czas mam długie, obfite okresy które trwają około 2 tygodnie.. Postanowiłam pójść do ginekologa. Lekarz zlecił mi badania krwi i niedługo mam wizytę. Boję się co to może być.. Dodam że podczas okresu mam takie dni gdzie jest mi strasznie słabo, boli mnie głowa.. Któras z was może miała podobnie lub wie co może mi dolega?

Gość gość
A czy miesiączki masz regularne?

Gość gość
Miesiączki mam co 28-33 dni

Gość gość
Więc z twoim cyklem jest raczej wszystko w porządku,niepokojący jest natomiast fakt zbyt długich i obfitych krwawień,używasz tamponów czy podpasek?

Gość gość
Używam tylko podpasek, lekarz stwierdził że to kompletnie nie podlega normie.. Zastanawia mnie o co może chodzić

Gość gość
Dziewczętom w twoim wieku zdarzają się pewne zachwiania i anomalia miesiączkowe,nieregularność ,obfitość lub zbyt skąpe krwawienia w tym wieku to się zdarza,jesteś jeszcze młoda organizm bardzo różnie reaguje na dorastanie,myślę że wszystko unormuje się z czasem,wiem że takie objawy są mało komfortowe ale na razie nie powinnaś się zamartwiać bo uczucie stresu potęguje twoje dolegliwości.

Gość gość
Okej, dziękuję. Mam nadzieję że się nie mylisz :)

Gość gość
Bądż dobrej myśli,ja mam podobnie i też trudno mi sobie z tym poradzić,lekarz powiedział że taka już moja uroda i nic nie poradzę, po prostu staram się dokładniej zabezpieczać. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania to proszę pytaj.

Gość gość
Okej, rozumiem napewno jutro napisze gdy będę znała wyniki!