Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Nudna zona przytulona

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Nudna zono chcialbym cie codziennie przytulac.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
o zesz kurde spij bo zrana nie wstaniesz 馃槧 caly ranek b臋dziesz spac tematy si臋 skoncza ludziom znudzi :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e to w艂a艣nie ty tak na ni膮 dzia艂asz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam zdrowia,te pawiany zriinowa艂y mnie psychicznie i fizycznie zw艂aszcza ta g艂upia Kacha z tym swoim 艁ukaszem..debilem bez kultury.Codziennie droga przez m臋k臋..w s ystko mnie boli..a pracowa膰 musz臋 bo mam dzieci ..c贸rka jezy jeszcze ma艂a.Zniczszvzyli mi 偶ycie i moj膮 najwi臋ks膮 mi艂o艣膰 偶ycia.Ju偶 niemam ch臋ci do 偶ycia.Nie znosz臋 imienia Tomasz!i Katarzyna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz chyba jakie艣 napi臋cie przedmiesi膮czkowe,prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak!!!,niewiele si臋 pomyli艂e艣,parszywy dzie艅!,rano sp贸偶ni艂am si臋 do pracy,szef mnie zrypa艂 na dodatek dosta艂am okres,makabra!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie mam 偶adnego napi臋cia i nie mam na szcz臋scie szefa .To nie jest 艣mieszne.Codziennie boli pod sercem do tego takie og贸lne b贸le 偶o艂膮dek..brzuch..biodro..g艂owa..koszmar.Czasem z b贸lu zaciskam z臋by 偶eby wykona膰 prac臋 i wr贸ci膰 do domu.Okres mia艂am dawno-to bezczelne!.Czy tutaj nie ma nikogo normalnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wsp贸艂czuj臋 ci ,a wi臋c to menopauza,to ja ju偶 wol臋 sw贸j okres!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wida膰 偶e chamstwo wychodzi z ciebie i nic konstrultywnego nie potrafisz. skleci膰 to nic mnie to nie rusza pami臋taj 偶e ci sie to wr贸ci!wtedy nie bed膮 pisa膰 偶e masz menopauze w wieku 30+ tylko 偶e jeste艣 zgrzybia艂膮 staruch膮 albo co艣 gorszego.Tak b臋dzie zobaczysz.!

Udost臋pnij ten post