Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćesik

masakra

Polecane posty

Gość gośćesik

Parę lat temu dostałam w Orange do abonamentu nowy Sony Erixson pomaranczowy (2zł)ponieważ miałam abonament.Porem poznałam dziewczynę nazwijmy ją Kasia ktora jak ryljo zobaczyła mój telefon to od razu krzywo na mnie spojrzała bo jej ulradli taki sam..tylko że ja nigdy nic nie ukradłam!! Teraz też mam dwa telefony oba nowe jeden LG w abonamencie z play a drugi sobie w BB.w media markt kupiłam taki mały zwykłt klawiszowy.Sytuacja miała miejsce 6 l.temu .Dzis szłam z dwoma telefonami moimi w ręce i zobaczył mnie pan z ktorym sie znam 2 m.to chyba ktos z jej rodziny,najprawdopodobniej .Ona znowu na tej podstawie opiera swoj osąd na temat jej telefonu a przecież ja oba kupiłam nowe i tamten też.Dlaczego i na jakiej podstawie robi ze mnie złodziejkę za plecami zamiast zapytać wprost.?

Gość gość
bo jest głupią pizdą, nie wartą twojej uwagi. Zostaw ją samą w jej wyimaginowanym świecie.

Gość gośćesik
Ale ja chciałabym to wyjasnić bo mnie to boli.To tak jakby był jeden Ericson na świecie i od razu że Ona miała taki sam.Ja mam od tamtego papiery ,pudełko..wszystko.Nigdy nic nie ukradłam.Nigdy też nie kupuję używanych.