szmul 120 Napisano 6 godzin temu Jerzu kochany czemu nie weźmiesz to nędzne barachlo wzgardzone przez Szrekszyle kochana huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1455 Napisano 6 godzin temu U Iskry w tartaku rżnie deski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 859 Napisano 6 godzin temu Coś przekazać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 6 godzin temu A nic tak tylko ciekawa czy nadal chûj szaleje jak brajany sraja w tle huhh 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 106 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, szmul napisał: A nic tak tylko ciekawa czy nadal chûj szaleje jak brajany sraja w tle huhh Mimo wszystko - bywasz zabawna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 92 Napisano 1 godzinę temu 4 godziny temu, szmul napisał: A nic tak tylko ciekawa czy nadal chûj szaleje jak brajany sraja w tle huhh On nie ma młodych w pieluchach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jurny żymianin 0 Napisano 1 godzinę temu Kocham Lexa Robię kleksa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 1 Napisano 1 godzinę temu Dambusia wszystkie szprych oskarża o picie płynów ustrojowych knura a najgłośniej kwiczy za reproduktorami kleksami. Huh. Poskladane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1455 Napisano 1 godzinę temu Szczerbaty już nie blokuje tematów? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 1 Napisano 1 godzinę temu To ci spędza sen z powiek siedząc przy stole z okazji urodzin chrześniaka oraz rocznicy ślubu siostry? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 187 Napisano 1 godzinę temu Ja dzisiaj zaliczyłam ślub i zarobiłam pisiont złoty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 1 Napisano 1 godzinę temu A kiedy rozwód? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1455 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, jurny żymianin napisał: Kocham Lexa Robię kleksa Lex wbijał do Carycy Żeby dotykać jej cycy Ale Caryca nie dała Bo doktorowi pokazała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 89 Napisano 1 godzinę temu 5 godzin temu, Еlciаа napisał: Coś przekazać? a zmarl czy jeszcze zyje ojciec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 187 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, WywalonɛJaja napisał: A kiedy rozwód? Może jak dzieciaka odchowajo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 106 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Lex wbijał do Carycy Żeby dotykać jej cycy Ale Caryca nie dała Bo doktorowi pokazała Fajną masz tę imprezę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 106 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Może jak dzieciaka odchowajo. Czyli odwrócony porządek miał miejsce?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 187 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: Czyli odwrócony porządek miał miejsce?;) Typowo ale chyba już cywilny mieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Może jak dzieciaka odchowajo. Też tak mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 187 Napisano 1 godzinę temu Jeszcze ptasie mleczko pozyskałam pod kościołem. Zeżarłam w drodze do domu kilka kostek więc potem spalałam skakanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 106 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Typowo ale chyba już cywilny mieli. A co ich skłoniło w takim razie do kościelnego po czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1455 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, chrobot napisał: a zmarl czy jeszcze zyje ojciec Dumbo to Twoja piżama na awatarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 187 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, baba jędza wołać księdza napisał: A co ich skłoniło w takim razie do kościelnego po czasie? Nie wiem, nie znam ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 1 Napisano 1 godzinę temu Nadzieja na zamazanie grzechu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 1 Napisano 58 minut temu Wariatka tańczy wiadomo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 106 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Nie wiem, nie znam ludzi. Myślałam, że byłaś gościem na tym ślubie. Śpiewałaś na nim? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1455 Napisano 52 minuty temu Trzeba uciekać do domu Nie mówicie już nikomu Niedopchnięte tylko czekają Bo tylko to forum mają 🫡 🩵 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 187 Napisano 51 minut temu 5 minut temu, baba jędza wołać księdza napisał: Myślałam, że byłaś gościem na tym ślubie. Śpiewałaś na nim? Byłam tylko na mszy śpiewać. Pani prezes jest gościem - kuzynką panny młodej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wołać księdza 106 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Byłam tylko na mszy śpiewać. Pani prezes jest gościem - kuzynką panny młodej. Kolejna utalentowana po Krejzi;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywalonɛJaja 1 Napisano 49 minut temu U cioci na imieninach Jest chrześniak i jest rodzina Lecz magda z klasom dama Sama jest niedopchana Hihi hjena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach