Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO On doszedl tak szybko ??? i dlaczego pyta czy mam chlopaka,po co mu to

Polecane posty

Gość gość
Ludzie ,ale po co Wy jej odpisujecie? Ona uważa ,że nie jest prostytutka?tak jakby gowno owinięte w papierek było cukierkiem.

Gość gość
bo tutaj siedza same zlosliwe,zgorzkniale trolle

Gość gość
Trolle?bo uwazaja ,że dawanie tylka za kasę to prostytucja?To jest prostytucja. Chce niech daje dooopy,tylko po co dodawać do tego ideologię. Ktoś cie bardzo skrzywdzil autorko,tak mocno,że stracilas szacunek dla samej siebie .Ty!e,że ty tego nie rozumiesz. Biedna jestes

Gość gość
a co znowu ma dawac facetom za darmo ? tak lepiej ? zeby ja wykorzystali ,pozniej jeszcze wyzwali?

Gość gość
A wiesz ze mozna trzymac nogi złączone? :D ze nie ma obowiązku ich rozkraczac przed facetami? ale na to juz nie wpadłas? Ale no bądźcie se prostytutkami, kto Wam broni? T

Gość gość
Ale jak ktos lubi seks,sprawia mu to przyjemnosc,albo jak kobieta dlugo seksu nie uprawiala? i tearz ma dzika ochote ? to zle?

Gość gość
No to sie zdecyduj. Albo nic z tego seksu nie masz albo masz orgazm. To sie wyklucza. I naprawde, znalezienie jednego faceta wylacznie do seksu na poziomie nie jest trudne i wciaz nie trzeba puszczac sie z byle kim.

Gość gość
Ja też lubię seks, i to bardzo. Mam stałego kochanka, o wiele młodszego i bardzo dobrze ustawionego przy tym. Ale brać od niego pieniądze za to ,że jest nam że soba wspaniale? Czulabym się jak prostytutka właśnie. Wystarczy mi ,że nosi mnie na rękach, dosłownie i w przenośni.

Gość gość
szukalam tyle lat dobrego faceta i nie znalazlam.... :( nie mam juz sil

Gość gość
Dziewczyno ,a ty nie masz potrzeb emocjonalnych, wybacz określenie wystarczy Ci zwykle *****nsko? Nie potrzebujesz czuć się ważna, dla tej drugiej osoby?

Gość gość
Bo faceci mają taki " zmysł terytorialny" i czasem miec dziewczyne tylko dla siebie, tak mi sie wydaje, ze o to chodzi

Gość gość
Obecnie około 50% mężczyzn ma zaburzenia erekcji. Penis nie staje, lub staje i szybko opada. Spuszczają się zbyt szybko lub nie mogą spuścić się wcale.

Gość gość
Warto też zauważyć że zaburzenia erekcji występują niezależnie od wieku. Zdecydowanie nasilają się po 40 roku życia, ale występują też u pewnego procenta osób około 20-tki i około 30-tki.

Gość gość
dziwny gosc