Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaża

Polecane posty

Gość gość

Okres mialam od 1 lutego. Obserwowalam sluz. Sex bez zabezpieczenia byl 17. Sluz owulacyjny. Mozliwe że jestem w ciazy?

Gość gość
Up

Gość gość
Zna sie ktos i moze obliczyc?

Gość gość
O boże :/ dziewczyno dowiesz się w dniu spodziewanej miesiączki ! Teraz nikt tego nie wie, a na pewno nie ludzie z forum. Jak bzykałaś się w dni płodne to zawsze jest szansa, ale poczekaj do terminu miesiączki !! Różne fanaberie tu widziałam, ze boli jajnik tydzień przed okresem czy jestem w ciąży? Albo: Boli mnie głowa czy to ciąża? Ale zeby mówić ze byla owulacja i pytać się czy jest się w ciąży no to tego teraz nawet lekarz nie wie. A ile ty masz lat?

Gość gość
Mozliwe a nawet wielce prawdopodobne w koncu nie zachodzi sie w ciaze w dni nieplodne.

Gość gość
Moze post brzmi szczeniacko. Ale jak tak bardzo sie pragnie dziecka. To nawet kichniecie czy swedzenie piety podciaga sie od objaw ciazy...

Gość gość
Jeśli jesteś kobietą i uprawiałaś seks bez zabezpieczenia w dni płodne to tak, możesz być w ciąży. Ale nie musisz.. PS. Do liczenia są specjalne kalkulatory w internecie. Wygooglaj sobie kalkulator dni płodnych czy kalkulator ciąży albo za miesiąc idz na badanie krwi. i będzie wiadomo.