Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina234

Facet z młodszą w związku a fantazje o milfach

Polecane posty

Gość Nina234

Hej dziewczyny. A co tu zrobić jesli jesteście młodsze od swojego faceta, wasze życie wydaje się być poukładane, jest wszystko co powinno być w związku a po czasie okazuje się,że pod wzgledem seksualnym wasz facet ma mocną ciągotę do milf... a układać zycie ewidentnie chce z wami... Tak bynajmniej to wygląda.. Poczułam się zagrożona, a facet za chiny nie chce się do tych upodobań przyznać. A niestety widziałam jakiś czas temu rozmowe z jedna z milf.. bolało jak cholera. Mówi,że ma piękną kobietę ale nie podnieca go tak bardzo jak (ona) milfa... i że 20 lat przecież sobie nie dodam.. :/ :( Uch! .. Pozdrawiam Was Laseczki. :)

Gość gość
Masakra współczuję . Ja miałam podobnie txn mój kiedyś opowiadał ze spał z kobietą 20 lat ponad starsza od siebie . Fuj .nabrałam obrzydzenie. Ale teraz po czasie wiedząc jakim jest mitomanem sądzę że tylko zmyslal . Jednak niesmak pozostał .

Gość Ninka234
no moj to napewno z taką już spał.. ogólnie faktycznie miał barwne życie seksualne. Teraz się boję,że mnie przekręci ( jeśli już tego nie zrobił bo po przeczytaniu wszystkich wiadomości myślalam,że zaraz zjade.. tak, umawiali się wręcz.. i pisał jej co by z nią nie zrobił.. ) Wygarnięcie mu tego nic nie dało, zaprzeczał, wszystkie wiadomości z kim kolwiek pisał wykasował, nie chciał nawet wytłumaczyć bo sobie coś niby do głowy wbije.. Kocham go bardzo jednak ta myśl gdzieś wciąż jest ciągle w głowie.. p.s no nie dziwie Ci się, nie każdy to akceptuje. Ale to nie było jak byliście razem?

Gość gość
co to w ogole za okreslenie milf, dziwi mnie ze pisze to kobieta... Czy na swoja matkę tez bys powiedziala MILF? a jak ciebie za jakis czas ktos nazwie MILFem to bedzie ci wesolo? a dla niektorych milf to juz po 30tce. tak wiec radze nabrac kultury.

Gość Ninka234
Spokojnie :) Post nie miał na celu nikogo urazić :) Użyłam tego określenia bo taką otrzymało nazwę..

Gość gość
gość dziś Masakra współczuję . Ja miałam podobnie txn mój kiedyś opowiadał ze spał z kobietą 20 lat ponad starsza od siebie . Fuj .nabrałam obrzydzenie x Autorka ma 20 lat jej chłopak 45 i on spał z 20 lat starszą od autorki kobietą i fuj? ta kobieta nadal jest młodsza od niego